До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Здорові звички Кейт Мосс

44-річна британська модель Кейт Мосс відома не лише своєю завидною кар'єрою, яка успішно розвивається вже більше 20 років, але й поведінкою. В різний час її звинувачували в зловживанні алкоголем і наркотиками, а сама Мосс зізнавалася в інтерв'ю, що кілька разів могла навіть померти від передозування. Однак зараз вона будує нове життя, мріє народити ще одну дитину і розповідає про свої нові здорові звички.

Кейт Мосс
Спорт

Зайва вага ніколи не була проблемою для Кейт Мосс, що стала уособленням героїнового шику кінця 1990-х, однак модель завжди стверджувала, що терпіти не може спорт. Навіть розповідала, що у неї алергія на спортивні зали. Однак зараз британка змінила розпорядок життя і в її графіку зайняли своє місце три тренування на тиждень з фітнес-тренером і заняття йогою.

Реклама
Кейт Мосс у зйомці Vogue Paris, листопад 2004

"Я перебуваю тільки на початковому етапі і після кожного тренування в залі відчуваю себе жахливо, а також кажу собі, що не повернуся до цього катування, – розповіла британка в інтерв'ю The Guardian. – Однак уже побачені результати змушують мене це робити знову і знову. 'Наприклад, всього за 10 днів занять я зменшилася на 0,5 сантиметра в талії".

Харчування

У харчуванні Кейт Мосс зараз дотримується правила 80/20, яке означає – 80% часу вона контролює, що їсть і вибирає здорові продукти, а 20% часу дозволяє собі розслабитися і з'їсти те, що їй дуже хочеться. Точно відомо, що вона велика шанувальниця картоплі-фрі – на вулицях Лондона папараці часто знімали її з коробочкою цих ласощів.

Кейт Мосс, 1993

За словами моделі, такий підхід допомагає їй не зірватися. До речі, свій ранок зірка рекламних кампаній Calvin Klein, Burberry і Stuart Weitzman починає з вітамінного соку із зелених овочів, в який додається anti-age добавка Lumity. Вона багата на амінокислоти, вітаміни і мінерали, а також містить необхідний для краси шкіри і волосся компонент – Омега-3.

За матеріалами: vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.