До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Час назад: нові програми, які скасовують старість

Управління віком, детокс, плацентарна терапія – Tila clinic становить конкуренцію західним клінікам в Україні.

Фото: Alique

Чотири поверхи, 30 просторих номерів, лікарські кабінети, спа, хаммам, тренажерний зал, ресторан і літня тераса, з якої видніється місто. Пахне лавандою. Про те, що це медичний заклад, можна здогадатися хіба що з хромованого ліфта: він просторий і подовжений – щоб помістилася каталка. Не те, щоб ця опція була тут дуже затребуваною, просто в Tila виводять людей з гострих станів, наприклад інтоксикацій і харчових отруєнь, але все ж основний профіль клініки – управління віком.

Реклама
TILA ClinicTILA Clinic

Сюди звертаються, щоб "стати найкращою версією себе": пройти діагностику і зупинити проблеми на етапі їх зародження, відкоригувати систему харчування і спосіб життя, провести детокс. Тут практикують комплексний підхід до здоров'я – те, чого більше не забезпечать ніде: це єдина клініка такого роду в Україні. І одна з небагатьох у світі.

Фото: Alique

Tila clinic (назва співзвучна з українським "тіло") – проєкт Інституту клітинної терапії. При ньому є клініка, кріобанк, а тепер з'явилася Tila. Її спеціалізація – профілактична медицина, яка активно розвивається останні кілька десятків років.

Тут активно застосовують препарат, розроблений в місцевому науково-дослідному центрі, – екстракт плаценти. На відміну, наприклад, від популярного препарату "Лаеннек", він не проходить фармакологічної стерилізації, тому зберігає всі біологічно активні речовини. Після тестування його заморожують і зберігають при 196°С, а розморожують лише перед введенням. Технологія обробки і зберігання розроблена українськими біологами, які займаються вивченням лікувальних властивостей плаценти вже 50 років. Ефективність її екстракту доведена дослідженнями, а метод введення підтверджений багаторічною клінічною практикою.

TILA ClinicTILA Clinic

"Екстракт плаценти відмінно працює з ослабленим імунітетом (герпес, застуди, загострення хронічних інфекцій); знімає запалення; покращує функцію печінки; рекомендований при дисбалансі гормонів. Він також підвищує рівень енергії, позбавляє синдрому хронічної втоми, допомагає швидше відновитися навіть після онкологічних хвороб", – розповідає кандидат медичних наук, головний лікар Tila clinic Микола Соколов.

Кандидат медичних наук, головний лікар Tila clinic Микола Соколов

Плацента містить більше 300 біоактивних речовин: вітаміни, мікроелементи, білки-регулятори, що стимулюють метаболізм клітин, роботу мітохондрій і вироблення власних стовбурових клітин. Всі речовини в ній – в природному для людини вигляді і тому добре засвоюються. Курс ін'єкцій (їх, до речі, вводять підшкірно, а не внутрішньовенно) омолоджує шкіру, загоює рани і покращує самопочуття.

Під час першого візиту до клініки пацієнта зустрічає антіейдж-терапевт і проводить консультацію на тему здоров'я, звичок, харчування і фізичної активності. Потім направляє на обстеження, яке включає розгорнуті аналізи крові, сечі, слини; аналізи на онкомаркери і вірусні інфекції; оцінку гормонального фону; аналізи на дефіцит нутрієнтів, мікроелементів і вітамінів; УЗД та ЕКГ.

На наступній зустрічі терапевт дає рекомендації щодо способу життя, активності і харчування; якщо є показники, може призначити нутрієнти і вітаміни. "Їх не варто приймати емпірично, – застерігає Соколов, – призначення повинен робити лікар – після того, як вивчить стан організму".

За результатами досліджень пацієнтові можуть порекомендувати одну з відновлювальних програм, розроблених у клініці. "У всьому світі вважають – і ми дотримуємося тієї ж думки, – каже Соколов, – що якщо системи організму перевантажені токсинами, то порушується клітинний метаболізм, а це призводить до передчасного старіння. Детокс потрібен після зміни часових поясів, при стресах і житті "на зношування", при прийомі антидепресантів або ліків".

Традиційний підхід з чекапом, модифікацією способу життя, прийомом БАДів – це по суті стандартний антивіковий протокол, який є прийнятим у світі і вимагає від пацієнта часу, дисципліни і самоконтролю. У Tila clinic воліють впливати на всі механізми старіння – внутрішні (зумовлені вільними радикалами, порушенням процесів детоксикації або дисбалансом гормонів) і зовнішні (харчування, стрес). Пацієнтам допомагають скоригувати спосіб життя, харчові звички, вчать управляти стресом. Комплексно вони дають швидкий і видимий ефект. У клініці розроблені програми з управління віком. Вони працюють з різними запитами пацієнтів, але мають спільну мету – поліпшити якість життя, його тривалість, допомогти розкрити резерви організму, зберегти здоров'я і максимальну ефективність у будь-якому віці. Кожна програма є кастомізованою відповідно до стану здоров'я пацієнта, його особливостей і вимог, але включає і медичні, і велнес-компоненти, які допомагають помолодшати, поліпшити зовнішність, збільшити тривалість активного життя.

У клініці можна залишатися цілодобово – тут гарантований комфорт на рівні готелів високого класу. Але це не обов'язково: всі послуги можна отримати і вдень. Tila clinic – це медичний курорт у місті, який дозволяє поліпшити здоров'я без впливу на звичний графік. "Завдання Tila clinic – допомогти людині знайти гармонію. Тому наші програми побудовані на балансі і поєднанні сучасних медичних послуг і найкращих велнес-процедур. Ми готові розкрити закладений в вас потенціал повноцінного життя", – кажуть тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.