До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Три засоби, які виводять догляд за шкірою на новий рівень

Якісне очищення шкіри і посилений догляд допомагають зберігати красу не тільки в спеку, а й в будь-який час року.

Loewe
ОЧИЩЕННЯ

Двохетапне очищення необхідне не тільки тим, хто полюбляє яскравий макіяж, а й тим, хто щодня використовує засоби для захисту від сонця (хочеться вірити, що всім). Перший етап очищення – гідрофільне масло. Всупереч стереотипам, воно ідеально підходить власникам жирної шкіри завдяки здатності розчиняти виділення сальних залоз, а, отже, запобігати закупорюванню пор. Гідрофільне масло треба нанести сухими руками на сухе обличчя, рівномірно розподілити, а потім емульгувати з водою. Отримана емульсія повністю розчинить сонцезахисні фільтри, водостійку косметику, забруднення з навколишнього середовища. Другий етап – умивання зі звичайним мусом, піною або гелем – завершить ритуал.

Реклама
Гідрофільне масло для видалення жиророзчинних забруднень Precleanse, Dermalogica, з маслом рисових висівок і вітаміном Е
ЕКСФОЛІАЦІЯ

Очищувати шкіру від відмерлого шару клітин – обов'язкове б'юті-завдання. Це потрібно не тільки для того, щоб шкіра мала відполірований і чистий вигляд, краще відзеркалювала світло, а ще й для того, щоб компонентам інтенсивного догляду було простіше проникати в епідерміс, щоб вони не осідали на ороговілому шарі клітин, які віджили своє. М'які ексфоліанти хороші для щоденного використання: вони не дратують чутливу шкіру і підходять усім. Саліцилова кислота вирівнює шкіру, до того ж – відмінний антисептик; освітлювальний комплекс у складі покращує колір, освітлює пігментацію. Комбінація екстрактів зеленого чаю, гінкго білоба і колоїдного вівса заспокоює і очищає, дає відчуття свіжості.

Ніжний ексфоліант для сяяння шкіри Daily microfoliant, Dermalogica, на основі рисової пудри
ЕКСТРЕНІ ЗАХОДИ

Коли шкіра має втомлений вигляд – наприклад, в кінці робочого тижня або після перельоту, потрібні потужні засоби. Антиоксидантна маска покращує бар'єрні властивості шкіри і відновлює, в тому числі, після ультрафіолетового стресу. Вітамін А підвищує еластичність шкіри і допомагає їй зберегти вологу, С і Е – захищають від вільних радикалів, В5 – відновлює. Екстракт водоростей зволожує і пом'якшує, а екстракти лакричника, живокосту і лопуха заспокоюють.

Антиоксидантна маска "Швидка допомога" Multivitamin Power Recovery Masque, Dermalogica, з вітамінами А, С, Е і F у високій концентрації

Довідка Vogue

Бренд Dermalogica створений професійним косметологом Джейн Вурванд 1986 року, представлений в більше 80 країн. При бренді існує Міжнародний дерматологічний інститут, програми якого навчають в 38 школах по всьому світу і які визнані золотим стандартом постдипломного навчання косметологів.

Засоби маркування виробляються в Південній Каліфорнії, так, щоб виключити комедогенні та роздрадні компоненти: лінолін, денатурований спирт, мінеральні масла, штучні барвники та віддушки. Вони поліпшують здоров'я шкіри, їх назначають професійні косметологи.

Instagram: @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.