До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Три засоби, які виводять догляд за шкірою на інший рівень

Promotion

В Україну приїхала нова марка засобів з догляду Hayejin. Олена Пономаренко спробувала її бестселери й каже, що це абсолютно новий досвід.

Реклама

За час карантину в межах проєкту #STAYHOME ми з Vogue UA підготували безліч статей про те, як доглядати за шкірою. Скарги у всіх були приблизно однакові: підвищена чутливість, втрата вологи, стягненість і періодичні висипання. Рекомендації дерматологів також були одностайними: нам радили відмовитися від агресивних формул, перейти на засоби для чутливої ​​шкіри, надавати особливої уваги очищенню й зволоженню. Дотримувати всіх рекомендацій було набагато легше з трьома продуктами Hayejin. До знайомства з Hayejin я нічого про нього не знала, крім того, що це преміумбренд корейської косметики, засоби якого адаптовані для європейської шкіри. Все це звучало симпатично, але професійний скепсис я зберігала: інакше просто неможливо — нові марки й засоби з’являються щодня. Забігаючи вперед: Hayejin перевершили очікування. Тепер подробиці.

Очищення

Очищення — головний етап догляду. Потрібний для всіх: тих, хто наносить макіяж, і тих, хто ходить з "голим" обличчям; для тих, хто виходить на вулицю (тут небезпечний смог), і для тих, хто сидить удома (alarm, побутові токсини); для тих, хто користується сонцезахисними засобами, і тих, хто носить медичні маски. Якщо коротко, історія така: найдрібніші частинки сажі, смогу, забруднень, SPF-фільтрів осідають на обличчі й ускладнюють обмінні процеси, руйнують клітини, послаблюють захисний бар’єр. Тут є тільки один вихід: двоетапне вмивання. Перший етап — гідрофільна олія, другий — звичайний гель або мус.

Очищувальна олія RiceFila наполовину складається з олії рисових висівок. По суті, це означає, що вона досить легко впорається зі стійкими забрудненнями, від макіяжу до санскринів. За формою це легкий оксамитовий засіб — і це б’юті-оксюморон: адже як олія може бути оксамитовою? — але саме таким він і є. Крім олії рисових висівок, до складу входить коктейль інших цінних олій, у кожної — своє призначення. Оливкова — зволожує й живить; лавандова — заспокоює; ромашкова — відповідає за детокс; олія герані — регулює вироблення себума; олія апельсина працює на тонус шкіри.

Лінійка RiceFila, Hayejin

У Hayejin обіцяють, що з регулярним використанням шкіра стане рівнішою й м’якшою. Схоже, так воно і є. Я виявила ще один чудовий побічний ефект засобу. Напередодні в мене був невдалий експеримент з домашнім фарбуванням брів. Я була готова провести в шапці тиждень, поки пігмент, що в’ївся в шкіру, не вимиється. З новою олією все сталося рівно за день: вже наступного ранку брови мали пристойний вигляд. Спасибі, Hayejin.

Олія для обличчя з колекції RiceFila, Hayejin

Окремо варто згадати про дозатор: засіб можна поставити на край раковини (флакон лаконічний і не псує інтер’єру) і добувати засіб одним натисненням.

Тонізація

Другий етап догляду за шкірою — тонізація. Він дає змогу завершити очищення й підготувати шкіру до подальшого догляду. Для мене це потрібний крок, який допомагає зрозуміти, наскільки ретельно очищено обличчя. Крім іншого, тонік працює з мембранами клітин, готуючи їх до проникнення всіх наступних засобів — сироваток, концентратів, кремів тощо.

Олійний тонік RiceFila, Hayejin

Олійний тонік RiceFila — це еквівалент ласкавих дотиків. Засіб ніби обіймає обличчя. Я не знаю, завдяки яким сенсорним технологіям цей ефект досягається — можливо, річ в особливій оксамитній текстурі — але антистрес виходить миттєвий. Неначе тоніку в мінімалістській матовій баночці не все одно, як я почуваюся, ніби він хоче зробити моє життя приємнішим, а шкіру гарнішою. Ним справді приємно користуватися, і вбирається він миттєво. Загалом відчуття такі комфортні, що після можна нічого не наносити: шкіра зволожена, шовкова й м’яка. Тут, звісно, відразу згадуються світлини рисових плантацій, які ростуть такими оксамитовими ярусами.

Для лінійки Rice Fila в корейській провінції Чонбук, в екологічно бездоганному регіоні неподалік від національного парку Бенсан-бандо вирощують коричневий рис. Бенсан-бандо — єдиний національний парк країни, у якому є і море, і гори, і зелень. Так і виходить, що бурий рис, з якого отримують висівки й олію для лінійки RiceFila, сповнений енергією вітрів, мінералів і сонця.

Лінійка RiceFila, Hayejin

Рисові висівки — це давня б’юті-таємниця Кореї. Їх поміщали в бавовняні мішечки й використовували під час миття, щоб шкіра була м’якшою й ніжнішою. Олія рисових висівок цілюща для жирної й комбінованої шкіри — вирівнює мікрорельєф, колір шкіри й навіть впорається з постакне. Тонік Hayejin на його основі можна наносити ватним диском, а можна — кінчиками пальців, рухами з поплескуванням.

Зволоження

Зволоження — третій базовий етап догляду. У Hayejin є колекція тканинних масок: Cuddle Of Jeju з насиченою киснем вулканічною водою острова Чеджу і йодом наповнює шкіру енергією й повертає до життя; Cuddle Of Tea Tree з екстрактом чайного дерева, щитолисника азійського й листя Melaleuca Alternifolia відновлює водний баланс шкіри й заспокоює; Cuddle Of Flowers з вітаміном В5 й екстрактом дамаської троянди і зволожує, і освіжає.

Маски, Hayejin

Я вибрала блакитну маску, збагачену киснем. Був ранок понеділка, напередодні я додивлялася "Всюди жевріють пожежі", не виспалася й резонно побоювалася, що на ранковому Zoom матиму вигляд не дуже. 20 хвилин з маскою врятували моє зображення в дзеркалі й у камері, а заразом нагадали, як все-таки важливо користуватися засобами, які дарують чудовий сенсорний досвід: і аромати, і текстури, і ефект — у Hayejin зійшлося все.

Маска Cuddle Of Tea Tree з екстрактом чайного дерева, Hayejin

Довідка Vogue

Hayejin — бренд корейської косметики преміумкласу, адаптований під особливості європейської шкіри. У складі засобів, що поліпшують регенерувальні функції клітин, — екстракти рослин і натуральні інгредієнти: олії, витяжки й екстракти. Вони підходять для повсякденного догляду за шкірою й вирішення специфічних завдань. Лінійка RiceFila забезпечує зволоження й живлення, відновлює епідермальний бар’єр і годиться для всіх типів шкіри, включно із жирною. Лінійка VitaMild захищає від сонця на найвищому рівні (SPF50 + / PA ++++) й усуває фотоушкодження. Лінійка Blessing of Sprout з олією ши й екстрактом насіння лотоса захищає шкіру від агресії ззовні й серйозно зволожує.

Засоби з лінійки VitaMild, Hayejin

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.