До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Поради Таро: що нам готує листопад

Листопад — прекрасний час, щоб вчитися захищати свої межі. Водночас пам’ятати й про внутрішніх демонів, які заважають жити легко. Усвідомлений контроль емоцій і збереження спокою — ось головна порада таро для всіх знаків зодіаку.

Текст: Анастасія Талько@tarossvet

Реклама

    ОВЕН — ВІДЛЮДНИК

    Нехай все йде своїм звичаєм. Не опікуйтеся над подіями. Пам’ятайте, що до великих результатів не приходять швидко. Ваше завдання — знати, чого хочете. А далі можна покладатися на долю.

    ТЕЛЕЦЬ — ПРАВОСУДДЯ

    За все в житті треба відповідати. Присвятіть місяць аналізу своїх вчинків. Зробіть висновки й змініть тактику. Створіть благодатний ґрунт з гарних справ.

    БЛИЗНЮКИ — ПОМІРНІСТЬ

    Не варто особливо розслаблятися. Комфорт — це добре, але тривалий брак рішучості може призвести до втрати ентузіазму. Спокійно, але впевнено стукайте у двері — вам обов’язково відчинять.

    РАК — КОЛІСНИЦЯ

    Що може бути приємніше за відчуття внутрішньої свободи? Тільки стан впевненості, що все йде за планом. Нарешті можна трохи розслабитися й перемикнутися на себе та родину.

    ЛЕВ — ВЕРХОВНА ЖРИЦЯ

    Можна довго вести подвійну гру, але рано чи пізно все ж доведеться робити вибір. Спробуйте подумати про це вже тепер. Зважуйте плюси й мінуси. Це допоможе ухвалити правильне рішення.

    ДІВА — ІМПЕРАТОР

    Тільки чітке розуміння кожного кроку дасть бажання взятися за нове. Не втрачайте можливості створити те, що може перевернути все ваше життя.

    ТЕРЕЗИ — БЛАЗЕНЬ

    Легко йдіть туди, куди раніше боялися навіть подивитися. Перед вами відкриті будь-які межі. Якщо хтось і може зупинити вас, так це ви самі.

    СКОРПІОН — МАГ

    Ви стоїте на початку довгого шляху. Потрібні будуть сили, тому не марнуйте їх на порожні розмови й непотрібні справи. Зосередьтеся. І нехай ніщо й ніхто не збиває вас.

    СТРІЛЕЦЬ — СМЕРТЬ

    Не шкодуйте ні про що. Все, що залишилося за спиною, — вже в минулому. Розкрийте руки перед майбутнім. Ви так давно про нього мріяли. Водночас пам’ятайте про сьогодення.

    КОЗЕРІГ — ВЕРХОВНИЙ ЖРЕЦЬ

    "Скажи, Вчителю, у чому сила твоїх знань?" — "У моєму вмінні визнавати, що їх бракує". Не зупиняйтеся в розвитку. Знайдіть те, що знову захопить вас, і присвятіть цьому найближчий місяць.

    ВОДОЛІЙ — МИР

    У вас є все, що потрібно для врегулювання будь-яких конфліктів. Скористайтеся миттю й скажіть те, що давно тримали всередині. Відчуйте полегкість без вантажу недомовленості.

    РИБИ — ЗАКОХАНІ

    Оточіть себе красою. Атмосферні місця, витончені форми, вишукані страви, стильні речі. Від цього всього не просто залежатиме гарний настрій, але й рівень власної значущості.

    Не слідуй за модою — відчувай її

    Підписатися

    Ще в розділі

    Популярне на VOGUE

    Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.