До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Розумний мінімалізм: 4 засоби для літнього догляду

Невагомі текстури, прозорі аромати, освіжаючі формули – Kenzo випускає засоби, з якими набагато приємніше проводити літо.

Photo: Dan Carabas

Завдання: зволоження.

Реклама

Рішення: зволожуючий крем Ange Guardian, Kenzo.

Зволожуючий крем Ange Guardian, Kenzo

Невагомий крем втамовує спрагу знезводненої шкіри і захищає від різких температурних гойдалок між в'язкою спекою на вулиці і кондиціонованою прохолодою в приміщенні. Концентрат рослинної води білого лотоса (його вирощують в китайській провінції Чжецзян спеціально для Kenzo) працює як захисна вуаль, японська конвалія відновлює бар'єрну функцію шкіри і допомагає утримувати воду, просо (трав'яниста рослина родом з Китаю) – захисний екран проти вільних радикалів і стресу.

Завдання: тонізація.

Рішення: м'яка вода свіжого лотоса Fresh Lotus Water, Kenzo.

М'яка вода свіжого лотоса Fresh Lotus Water, Kenzo

Хмара свіжої води, що осідає на шкірі найтоншим серпанком, допомагає прокинутися вранці, освіжитися в розпал робочого дня і заспокоїти шкіру ввечері, після очищення і демакіяжу. У його складі – вже знайома нам вода білого лотоса, багата мінеральними солями, ефірними маслами і мікроелементами. Ще одна її суперсила – сповільнювати вивільнення нейромедіаторів, що відповідають за зайву реактивність чутливої ​​шкіри, – тобто миттєво заспокоювати. Рослина з романтичною назвою трава-роса (вона росте на посушливих гірських схилах в китайській провінції Юньнань) відома в китайській медицині завдяки здатності покращувати водний баланс шкіри.

Завдання: експрес-б'юті.

Рішення: маска SOS з роликовим аплікатором, Kenzo.

Маска SOS з роликовим аплікатором, Kenzo

Маска з прохолодним роликовим аплікатором за лічені хвилини надає шкірі сяйва, розгладжує і немов заповнює відсутній об'єм. Вона немов розгладжує стомлені тіні і стирає тьмяний колір з обличчя. Рослинний екстракт імбиру в складі (його спеціально вирощують в Китаї для Kenzo на піщаних рівнинах) містить коктейль мінеральних солей і мікроелементів. Він і надає шкірі здорового сяйва. Цинк, мідь і магній – своєрідний хронокомплекс, здатний підвищити життєвий тонус шкіри і активізувати втомлений епідерміс.

Все, що потрібно, – нанести маску масажними лініями. Тим, у кого жирна шкіра, маску можна змити. Тим, кому завжди не вистачає зволоження і живлення, – так і залишити. Ідеально зранку або напередодні вечірок.

Завдання: відполіроване тіло.

Рішення: молочно-рисовий відлущувальний крем для тіла Riz-Au-Lait, Kenzo.

Молочно-рисовий відлущувальний крем для тіла Riz-Au-Lait, Kenzo

Крем полірує м'яко і ніжно, залишає відчуття гладкої атласної шкіри. Рослинна вода рису, яку культивують спеціально для Kenzo в китайській провінції Чжецзян, багата мінеральними солями, ефірними маслами і мікроелементами. Вона сприяє синтезу протеїну. Рисовий віск містить чимало жирних кислот, завдяки чому відмінно пом'якшує шкіру, а багата протеїнами і сахаридами рисова пудра захищає і підживлює шкіру.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.