До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прямо на очах: процедури для зони навколо очей. Перевірено редакцією

У розпал зими, коли свята позаду, а весну хочеться наблизити, редакція Vogue тестує процедури з догляду за шкірою навколо очей, які позбавляють від набряків, добре зволожують і повертають погляду ясність​

Від набряків і мішків

Хто: Віолетта Федорова

Реклама

Що: Салонний догляд Christina

Час: 30 хвилин

Мінімум десять годин на день я проводжу за комп'ютером і очі, звичайно, відчувають колосальне напруження. Раніше я про це не замислювалася, але одного разу на макіяжі перед черговим івентом мені про це сказав візажист – і почав з масажу, щоб хоч якось розслабити зону навколо очей. Після цього я вирішила зайнятися проблемою, а заодно зменшити мішки під очима від недосипання, і вирушила на процедуру з догляду за шкірою навколо очей від ізраїльського бренду Christina. Це професійна марка косметики і до того ж eco- і vegan-friendly.

Derek Lam
Derek Lam

Почав косметолог з очищення шкіри ніжним молочком з лінійки Unstress, так як вона в мене схильна до почервоніння і часом несподівано реагує на різні інгредієнти в косметиці. Косметолог розповіла, що з його допомогою я можу видаляти навіть велику кількість косметики – і подразнення не буде. Потім за допомогою приємного масажу вона розслабила м'язи навколо очей і нанесла винний пілінг Chateau De Beaute Vino Peel. Він усуває недоліки і нерівності шкіри завдяки вмісту чистих кислот, одержаних з вина.

винний пілінг Chateau De Beaute Vino Peel

Третім етапом було нанесення маски під очі з цієї серії, яка забезпечує зволоження ніжної шкіри навколо очей, знімає набряклість і покращує кровообіг. Останнім етапом стало нанесення маски для очей із серії Forever Young – вона вже прибирає темні кола і розгладжує дрібні зморшки. Її головний секрет в натуральному екстракті водоростей в поєднанні з рисовою пудрою, гідролізованим колагеном й ефірною олією троянди.

Альгінатная маска для контуру очей Forever Young, Christina

Протягом 15 хвилин, поки я лежала з закритими очима, відчувала приємний холодок й нарешті розслабилася. До речі, це була середина дня, й обідньої перерви мені вистачило, щоби вийти з новим свіжим поглядом.

Від зморшок й темних кругів

Хто: Анастасія Яворська

Що: LPG і маска під очі

Час: 60 хвилин

В якомусь сенсі мені пощастило, тому що пройти процедуру LPG для шкіри навколо очей мені довелося якраз за два дні до вечірки. Трохи відволічуся й скажу, що ще рік тому я робила курс LPG для такої складної частини тіла, як стегна. Тоді результат був вражаючий (і він, до речі, тримається донині). Тому до салану IP Med Spa я йшла також в очікуванні чудес.Як розповіла косметолог, півгодинна процедура LPG допомагає впоратися з набряком, темними колами і навіть дрібними зморшками під очима. Після важкого трудового місяця все це було в мене в повному комплекті. І можу сказати, що ефект був прекрасним навіть після однієї процедури, що вже говорити про правильно розрахований курс.

Поки косметолог водила навколо моїх очей маніпулою (це така насадка апарату LPG, яка й робить масаж), я відчувала лише приємне поколювання. Уже відразу після процедури область навколо очей немов ожила, а шкіра стала пружною і наповненою, зникли невеликі набряки і навіть, здається, посвітлішало в очах. На завершення мені зробили альгинатную маску (а я – їхній абсолютний фанат) і виявилося, що зовсім не обов'язково було висипатися, щоб отримати нове свіже обличчя. Я активно раджу процедуру дівчатам з втомленою шкірою, яка втратила тонус. І звичайно, не можна лінуватися. Такі штуки треба робити на регулярній основі, під наглядом косметолога. І буде щастя й краса.

Від синюватих кругів під очима і для тонусу

Хто: Альона Пономаренко

Що: Біорепарація MesoEye C71

Час: 40 хвилин

Головна скарга, з якою я зазвичай починаю візити до косметологів, – "очі провалюються". Хтось жваво цікавиться: "Так? Хм, як цікаво, треба ж. А опишіть, на що це схоже?" Це схоже, якщо чесно, чорт зна на що. Очі, а під ними – провали. До речі, недавно я переглянула свої фото – і в 18 в мене були такі ж западини. Анатомія. Актриса Ольга Куриленко каже, що в неї схожа проблема, але вона навчилася з нею жити – і навіть використовує для драматичних ролей і ракурсів.

Ольга Куриленко і Альона Пономаренко

Доктор Ірина Літус діагностувала ще й легку набряклість. Сказала, що філери під очі тільки посилять її, – і призначила біорепарацію препаратом MesoEye C71. Він одночасно впливає на три судинні системи верхньої й нижньої повіки, відновлюючи й регулюючи мікроциркуляцію. На відміну від звичайних уколів краси, біорепарація трансформує шкіру. Склад ін'єкцій посилений: в ньому й гіалуронова кислота, й вітаміни, амінокислоти, пептиди, які підганяють потік лімфи й налагоджують правильну роботу судин, артерій і вен.

Останнє означає, що вени під шкірою стануть менш помітними, зникне синява й набряклість, клітини отримуватимуть достатнє харчування. На додачу Мезоай злегка підтягує шкіру, прибираючи дрібні зморшки. Ірина зробила 10 ін'єкцій – в нижні й верхні повіки. Боляче не було. Після процедури з'явився синячок (звичайна справа при ін'єкціях в цій зоні), але я легко приховала його консилером. Через місяць треба показатися лікареві, щоби зрозуміти, чи знадобиться "добавка", але в будь-якому випадку ефект вже помітний: Обличчя стало свіжішим, а погляд – безтурботнішим.

Instagram: @vogueua_beauty

Читайте також:

Міфи і правда про ботокс

Пора відкриттів: засоби, які розплющують очі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.