До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чому новорічні подарунки The Body Shop обожнюють у всьому світі

The Body Shop святкує один рік в Україні. Згадуємо, за що марку обожнюють у всьому світі, у чому українські крамниці бренду випереджають решту, а також розповідаємо про конкурс, де призом буде найбільший і найрозкішніший адвент-календар марки. Ну і, звісно, радимо, які подарунки варто купити — собі і дорогим серцю людям.

У крамницях The Body Shop вже панує приголомшлива новорічна атмосфера. Бренд підготував безліч ідей подарунків до Нового року та Різдва. Набори для догляду за обличчям або тілом поліпшують настрій і тішать умістом. Серед багатства подарункових наборів знайдеться той, що порадує і друга, і члена родини, і колегу. Колекція новорічних подарунків вражає широтою асортименту: тут справді величезний вибір.

Реклама
The Body Shop

"Бажаємо, щоб усі новорічні свята були радісними, бурхливими й нестримними, як наші бомбочки для ванни, — кажуть у The Body Shop. — Однак, не варто забувати й про тихі паузи, які так нам потрібні після яскравих радісних сплесків. Тепла ванна або душ — завжди хороша ідея. Завершіть процедуру розслаблювальним масажем з нашим маслом для тіла й насолоджуйтеся митями щастя разом з нами".

Майстерня Санти в The Body Shop

Відчути себе Санта-Клаусом у The Body Shop дуже легко, адже бренд випустив великі подарункові бокси в найпопулярніших ароматах "Ши", "Кокос", "Полуниця", "Моринга", "Сатсума", "Мигдальне молочко й мед". У них зібрано розсипи корисних і потрібних продуктів: гель для душу, батер для тіла, крем для рук, мило й ароматний спрей для тіла в гарному крафтовому пакованні.

Варіантів подарункових наборів для догляду за тілом у The Body Shop — безліч. Справжній зірковий набір скарбів — набір батерів для тіла.

Набір батерів для тіла, The Body Shop

До речі, цього року бренд перезапустив свої культові масла для тіла, які всі називають "бодибатери". Удосконалена формула, екологічне паковання, розкішні аромати й колекція нових батерів для веганів. Тепер вони щонайменше на 95% складаються з інгредієнтів натурального походження. Кришечки для них роблять з алюмінію, а баночки — з 100% переробленого пластику, який виробляється за програмою Community Fair Trade в Індії. Це чудовий спосіб поєднати догляд за тілом і турботу про планету. Веганський набір батерів стане ідеальним сюрпризом для тих, чиї шкіра взимку потребує живлення (тобто всім).

Батер для тіла Body Butter Vegan, 200 мл, "Ши", The Body Shop

Взимку для себе, друзів або колег можна купити неймовірної краси набір бальзамів для губ. Один легкий рух — і бальзами з натуральним відтінком роблять губи зволоженими й м’якими. Якщо чесно, Новий рік — прекрасна нагода купити їх усі собі, щоб нарешті покласти в кожну сумку або розкласти по кишенях одягу, в машині й на робочому столі.

Набір бальзамів для губ "Полуниця" (2 шт.), "Малина", "Кавун", The Body Shop

Подарунковий набір масок для обличчя — прекрасна ідея подарунка для людини, якій потрібна турбота, любов і трохи релаксу. Подарункове тріо масок містить усе, щоб підготувати шкіру до свят. Веганська маска "Гімалайське вугілля" допомагає очистити шкіру й надати їй сяяння. Для пробудження є маска "Японський чай матча", а якщо хочеться трохи скрабування та свіжості, рятує маска "Женьшень і рис із Китаю" — вона відновлює з делікатним полірувальним ефектом. До набору входить пов’язка на голову — ілюзія справжнього спа.

Набір масок для обличчя: детокс-маска "Гімалайське вугілля", антиоксидантна маска "Японський чай матча", відновлювальна маска "Женьшень і рис із Китаю", пов’язка на голову, The Body Shop

Для себе, подруги, сестри або мами можна вибрати один з двох наборів: для зволоження шкіри — "Вітамін Е", для сяяння — "Вітамін С", для детоксу й глибокого очищення шкіри — "Гімалайське вугілля".

<b>наборы вит с вит е гималайский уголь</b>

Для прихильників наймодніших мускусних ароматів The Body Shop випустили три набори. Подарунковий набір White Musk зі знаменитим свіжим огортальним ароматом містить освіжний гель White Musk, парфумерний лосьйон, який робить тіло шовковистим на дотик, а туалетна вода й парфумована олійка для тіла створюють хмару мускусу навколо.

Подарунковий набір White Musk, The Body Shop

Для справжніх шанувальників теплих, пряних і чуттєвих ароматів буде ідеальним подарунковий набір Black Musk Night Bloom.

Збагачений нотами іланг-ілангу, геліотропа, червоними ягодами й теплими нотами мускусу, подарунковий набір Black Musk Night Bloom складається з туалетної води, повнорозмірного гелю для душу й лосьйону для тіла для створення об’ємного аромату.


Подарунковий набір Black Musk Night Bloom, The Body Shop

Найпопулярніша різдвяна гра — Secret Santa. Тут виручать подарункові дуети в ошатному пакованні, які складаються з гелю для душу в тревел-форматі 60 мл і бодибатера об’ємом 50 мл. Вони представлені в класичних ароматах "Ши", "Британська троянда", "Мигдальне молочко", "Сатсума".

Будуть дуже доречними подарункові набори в косметичках (гель для душу, олійка для тіла й крем для рук у тревел-форматах) на будь-який смак.

<b>косметички боди шоп 2021</b>

Різдвяна колекція бренду натхнена любов’ю, радістю й добротою. Виходить три лінійки: слива, груша й жасмин.

Слива

Аромат відкривається чудовими фруктовими й невагомими нотами сливового сорбету, рожевого грейпфрута й малини, серцем квітів абрикоса й рожевої півонії, а потім завершується теплими й заспокійливими нотами білої амбри, кашемірового дерева та мускусу.

Набір Слива, The Body Shop

У лінійці представлено 8 повнорозмірних форматів: Body Butter у новому пакованні й формулі з екстрактом сливи й олійкою, отриманими згідно з принципами чесної торгівлі, забезпечить 96-годинне насичене живлення для нормальної шкіри. Йогурт для тіла за лічені секунди зволожує шкіру до 48 годин і дарує їй неймовірний аромат. Солодкий та освіжний, розкішно пінливий гель для душу своїм ароматом поліпшує настрій. Скраб для тіла з відлущувальними кристалами цукру незамінний, коли треба відполірувати тіло. Новий зволожувальний крем для рук допомагає шкірі бути зволоженою до 48 годин. Сяйливий серпанок для тіла Shimmer Mist з насиченим ароматом з яскравими фруктово-квітковими нотами зробить шкіру мерехтливою. Паковання засобу теж оновили до свята. Батер для губ з тонким і ласим ароматом сливи робить сухі губи гладкими й м’якими.

Груша

Всі засоби лінії відкриваються фруктовою верхівкою, в якій чітко відчуваються ноти ягід, полуничного сорбету й малини. Трохи згодом відкриваються півонія й груша, а затихає аромат на шкірі м’якими ніжними нотами мускусу й кашемірового дерева. Новий формат бренду — скраб для губ. Незамінний у холоди, він містить полірувальні кристали цукру й поживні олії. Засіб для миття рук має п’янкий аромат і освіжає шкіру фруктовими нотами.

Набір Груша, The Body Shop
Жасмин

Свіжий, легкий квітковий аромат з нотами жасмину, квітів апельсинового дерева й троянд супроводжує всі вісім засобів колекції: батер для тіла Body Butter, йогурт, скраб і парфумований спрей для тіла, гель для душу, крем для рук, бомбочку для ванної у вигляді зірки й рідке мило для рук.

<b>жасмин боди шоп</b>

The Body Shop нині розігрує свій найкращий адвент-календар, про який ми докладно розповідали тут. Умови участі шукайте в інстаграмі бренду.

Про бренд

Складно уявити, але ще рік тому в Україні не можна було купити ані знаменитого Body Butter, ані олійки для обличчя "Чайне дерево", ані детокс-маски "Гімалайське вугілля". А за легендарною маскою Drops Of Youth треба було вирушати за кордон або шукати її в дьюті-фрі. Минув лише рік, і ми звично ходимо до The Body Shop придбати засоби для догляду за тілом, шкірою і волоссям, а також аромати й косметику.

Олія для шкіри обличчя Чайне дерево, The Body Shop

Бренду 45 років, і люблять його не тільки за sustainable-продукти з натуральними компонентами в складі й гарними ароматами, а й за активну соціальну позицію. The Body Shop заснувала 1976 року в Брайтоні (Англія) підприємниця Аніта Роддік. Вона стартувала з асортименту у 25 засобів, які створювала вручну, використовуючи інгредієнти натурального походження з різних куточків світу. Сьогодні The Body Shop належить до глобальної мультибрендової групи компаній Natura & Co. і представлений у більш ніж 70 країнах світу.

The Body Shop ніколи не тестував своїх засобів на тваринах; усі засоби створюються з повагою до планети і згідно з принципами сталого розвитку. Сировину для знаменитих колекцій бренду (олійка чайного дерева, олія ши, екстракт імбиру тощо), вирощують і закуповують з використанням принципів чесної торгівлі, справедливості й відповідальності.

Нині в Україні є сім офлайнових крамниць The Body Shop (4 в Києві, і по одній у Харкові, Одесі та Львові), працює інтернет-магазин. За всю історію бренду це найбурхливіше і найуспішніше зростання нового франчайзі-ринку.

Україна — єдина країна у світі, в якій усі крамниці запущено в межах нового формату — Інтерактивної студії активізму, де відвідувачів запрошують познайомитися з продуктами й дізнатися, як можна зробити світ кращим. В оздобленні крамниць використовуються екологічні матеріали: термооброблена деревина, повторно перероблений пластик.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.