До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Небесне тіло: Тетяна Корсакова – про свої секрети краси

Засновниця бренду одягу для йоги і відпочинку Vaara Activewear, Тетяна Корсакова, – про свої секрети краси.

Легінси з поліаміду і еластану Noa Essential Legging, бра з поліаміду і еластану зі знімними чашками Vee Bralette, все – VAARAФото: Marina Danilova. Макіяж: Paula Maxwell. Зачіски: Miguel Perez

Нещодавно в інтерв'ю французькому Vogue Блейк Лайвлі зізналася: щоб набрати вагу перед вагітністю і пологами, їй знадобилося 10 місяців, а щоб її скинути – 14. У мене все відбулося набагато швидше, ніж у Блейк: коли доньці виповнилося три місяці, я повернулася до розміру, який був у мене до пологів. Коли Сашкові було 9 місяців, ми поїхали відпочивати. Я викладала в свій Instagram-акаунт @tati_vk пляжні фото, а в коментарях читала: "Анорексичка!".

Реклама
Фото: @tati_vk

І це незважаючи на те, що в той період мої груди були на три розміри більші від звичайних: я все ще годувала дитину. Підписники серйозно переживали і писали мені в особисті повідомлення: "Тетяна, закінчуйте худнути, починайте їсти". Правда була в тому, що їла я тоді за двох, але все дуже швидко згорало. Мій метаболізм – як у "Феррарі".

Легінси з поліаміду і еластану Noa Essential Legging, бра з поліаміду і еластану зі знімними чашками Vee Bralette, все – VAARA
Фото: Marina Danilova. Макіяж: Paula Maxwell. Зачіски: Miguel Perez

Мені здається, фокус тут в тому, щоб під час вагітності продовжувати вести той же здоровий спосіб життя, що і до неї. Під час другої вагітності я тренувалася кожного дня по 30-40 хвилин але, звичайно, це були тренування, які підходять для потрібного триместру. Що стосується харчування, я не говорила собі, що тепер можу їсти торти, солодощі і все що завгодно в будь-якій кількості. Харчування абсолютно не змінилося. Ну хіба що коли треба було годувати дитину, я збільшила раціон на чверть. Тому, якщо немає обмежень, пов'язаних зі здоров'ям, то варто дотримуватися звичайного режиму. Так після пологів можна швидко повернутися в колишню форму.

@tati_vk

Зараз я активно займаюся йогою і пілатесом, отримую кардіонавантаження. Вважаю, що тренування потрібно чергувати і важливо знайти для себе те, що дійсно приносить задоволення. Я проти тренувань з важкою вагою, працюю з легкими обважнювачами або з вільною легкою вагою. Мені не подобаються "розгойдані" жіночі тіла значно красивіший вигляд має тіло з довгими прокачаними м'язами. Досягти таких можна якраз завдяки йозі, пілатесу і кардіонавантаженню.

Фото: @tati_vk

Я тренуюся, коли Саша спить, а старша дочка Варя ще в школі. Роблю ранкову розтяжку (вона займає 5-10 хвилин). Вдень – година йоги, пілатесу або кардіо. Тренуюся шість разів на тиждень. Якщо говорити про найбільш ефективні вправи, то точеним тіло роблять хороша розтяжка і сильні м'язи кора.

@tati_vk

Оскільки моя дитина ще на грудному вигодовуванні, я не захоплююся салонними процедурами і, якщо чесно, не великий їх прихильник. Надаю перевагу масажу і обгортанню, які добре зміцнюють і тонізують. А якщо немає можливості втекти до масажиста на годинку, активно використовую масло аргана і масаж сухою щіткою. У поєднанні з правильним харчуванням і навантаженнями це працює нітрохи не гірше салонних процедур.

Довга напівжорстка щітка для тіла Suvé, Shaquda

Для тіла використовую органічну косметику: Nectarome, MySpa і Eminence. Це все маленькі виробництва, практично, домашні. Вони випускають натуральні масла, креми, обгортання, скраби, які творять чудеса.

Засоби органічної марки Nectarome

Ще один чудовий виробник – Root and Flowers. Відкриваєш баночку – звідти такий аромат, що прямо хочеться з'їсти.

Масло для тіла Cocoa & Cardamom, Root and Flowers

За волоссям я доглядаю ретельно. Мій колорист Мігель Перес освітлює лише декілька прядок біля обличчя – волосся і так дуже світле від природи. Після пологів, під час годування, волосся, безумовно, страждає через те, що змінюється гормональний фон. Тому я вибираю органічну косметику, люблю наносити на волосся масло аргана і касторове. Часто роблю домашні маски, рецептом яких зі мною поділилася мама, а з нею – її мама, моя обожнювана бабуся Маша.

Легінси з поліаміду і еластану Noa Essential Legging, бра з поліаміду і еластану зі знімними чашками Vee Bralette, все – VAARA
Фото: Marina Danilova. Макіяж: Paula Maxwell. Зачіски: Miguel Perez

Я дуже люблю здорову їжу. У Лондоні, де я живу, дуже багато ресторанів, і кожного дня відкриваються нові. Один з улюблених – Farmacy Kitchen (74 Westbourne Grove). Але, чесно, я не великий фанат ресторанної їжі, більше люблю домашню їжу, тому що можу контролювати її склад. Я довіряю готуванню професіоналів. Сама готую рідко, хоча у мене непогано вдається.

Ресторан Farmacy Kitchen (74 Westbourne Grove)

Одне з важливих б'юті-правил – захист від сонця. Використовую окуляри і капелюхи. За моєю Jacquemus з величезними полями можна сховатися цілком.

@tati_vk

Улюблені захисні засоби для тіла – бренду COOLA. Відмінні продукти і у Lavera. Хоч вони і дають білястий відтінок, зате чудово захищають від сонця за допомогою мінеральних фільтрів – діоксиду титану. Для обличчя використовую мінеральну розсипчасту пудру брендів Colorescience і Eminence.

<b>корсакова солнце</b>

У подорожі, особливо якщо має бути довгий переліт, я завжди беру зволожувальні спреї: Tata Harper, Grown Alchemist або Eminence. Вони відмінно працюють.

Зволожувальний спрей для обличчя "Лайм і Гіалуронова кислота", Grown Alchemist

Але якщо п'єш омега-3, використовуєш для тіла кокосову і льняну олії, змішуєш з кремом масло аргана, то шкіра від зневоднення не страждає. Зараз після довгих рейсів – наприклад, на Багами чи Мальдіви – у мене з обличчям немає проблем. А раніше після перельоту хотілося пірнути в бочку зі сметаною. Я кожного дня приймаю вітамін D і омегу-3.

Легінси з поліаміду і еластану Noa Essential Legging, бра з поліаміду і еластану зі знімними чашками Vee Bralette, все – VAARA
Фото: Marina Danilova. Макіяж: Paula Maxwell. Зачіски: Miguel Perez

Мій щоденний макіяж дуже легкий: сонцезахисний засіб з мінеральним фільтром, тонована пудра з захистом SPF 30 Colorescience, бальзам для губ Lip and Cheek, Tata Harper, – він надає легкого sunkissed-ефекту. Іноді фарбую вії. Як мама немовляти, часто вже не висипаюся, і must для мене – це консилери і крем під очі Sensai – справжні рятівники після безсонних ночей.

<b>корсакова бьюти-стафф</b>

Якщо не всі, то багато своїх б'юті-покупок я роблю онлайн. Для б'юті-шопінгу, думаю, інтернет – ідеальне місце: найкращі засоби можна знайти там. Дуже люблю розділ Clean Beauty на Net-a-Porter: там завжди є нові цікаві марки, і частенько я зависаю там довше, ніж на сторінках з взуттям або сумками.

Масло для обличчя L’étoile Infinie, Argentum Apothecary – net-a-porter.com

Я обожнюю спа і в подорожах обов'язково проводжу там час. В Англії люблю Dorchester Coworth Park Spa: там представлені хороші бренди і дуже тихо, справжнє розслаблення.

Dorchester Coworth Park Spa

Instagram: @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.