До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

На кого підписатися: 5 класних інстаграмів про секс

Як полюбити своє тіло? Що таке сексуальність? Від чого залежить оргазм? І як зрозуміти реакції свого тіла? На ці та інші запитання шукаємо відповіді в інстаграмі. Vogue.ua рекомендує 5 акаунтів про секс, на які ви захочете підписатися.

Photo: @evyan.whitney
@allbodieshealth

Allbodies Health це онлайн-платформа, присвячена сексуальному здоров'ю. Тут сексуальне благополуччя обговорюється з усіх боків, від задоволення в спілкуванні з партнерами до турботи про власний ментальний і фізичний стан, до прикладу, в разі складного досвіду. Вся доступна інформація підтверджена або підготовлена ​​експертами, а ще більш неочевидні інтимні теми, про які "не прийнято говорити", розкриваються тут у всій красі.

Реклама
@givingthetalk

Класний освітній акаунт від Джулії Фельдман, яка висвітлює чудово підготовлені з медичної точки зору питання, відповіді на які по-перше дуже інформативні і зрозумілі, а по-друге суттєво стосуються всіх статей, рас й ідентичностей. В описі профілю зазначено, що інформація тут вільна від стигми та засуджень. Здається, це те, що потрібно світу, який прагне до толерантності.

@sexelducation

Сексологиня Емілі Л. Депасс поставила перед собою складне завдання підвищуючи громадську поінформованість про інфекції, що передаються статевим шляхом (ІПСШ), вона прагне знизити стигму з ряду питань серед своїх передплатників. В її блозі ви знайдете як інформацію про те, як застерегти себе від інфекції при випадкових статевих зв'язках, так і про те, як спілкуватися, підтримувати і вести діалог з партнером, якщо в одного із вас позитивний статус.

@evyan.whitney

Ев'ян Вітні називає себе "доулою сексуальності". Так вона пояснює свою діяльність, яка полягає в навчанні, сприянні, підтримці і створенні безпечного простору для жінок і людей, які ідентифікують себе як жінок, які готові звільнитися від сорому, страху і збентеженості в питаннях власної сексуальності і своїх еротичних бажань. Ці теми Ев'ян обговорює, спираючись на особистий досвід, а також пропонує своїм передплатникам різні практики для розвитку і вивчення власної сексуальності.

@the.vulva.gallery

Цей, мабуть, найвідоміший акаунт, пропонує увазі майже семисот тисяч передплатників ілюстрації вульв. Під кожною ілюстрацією обговорення питання, що стосується сексу, сприйняття власного тіла, практичних порад стосовно досягнення оргазму або пізнавальна дискусія на обрану передплатниками тему. Ця галерея очевидно гарна тим, що допомагає в боротьбі зі збентеженням, засудженням і забобонами, які знайомі кожному з нас. І це не кліше, а реальність, на яку можливо вплинути.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.