До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кастомізований догляд Callys у клініці MV Aesthetics

Promotion

Сироватки на основі гіалуронової кислоти і рослинних стовбурових клітин випускає швейцарський бренд Callys. Як вони працюють у домашніх і салонних умовах, дізналася Олена Пономаренко – на особистому досвіді.

Реклама
Сироватка Serum Glycolagen, CallysФото: Юрій Яцкулич

Швейцарська космецевтика Callys з'явилася в Україні не так давно. Але я весь час зустрічаю засоби у Instagram-акаунтах модних київських дівчат. Формат зручний – мінімум місця, максимум користі. В основі всіх сироваток – гіалуронова кислота і рослинні стовбурові клітини.

Сироватки CallysФото: Юрій Яцкулич

Мені подобається, що асортимент гранично лаконічний. Заплутатися складно: три сироватки для обличчя, одна – для шкіри голови. Для всіх типів шкіри, не викликають алергії. У складі – два типи гіалуронової кислоти, з низькою і з високою молекулярною масами. Одні працюють на поверхні, інші – проникають у дерму. І стимулюють активність клітин, тонізують, оживляють. Те, що треба міським жителям.

<b>сыворотки каллис</b>

У домашньому догляді я оцінила Capilor: завдяки упаковці – "шприцу" з помпою і дозатором її дуже просто наносити. Головне – не лінуватися, щоб курс не розтягнувся довше 28 днів, а ефект настав якомога швидше. Про Glycolagen чула, як заведено, тільки хороше. Сироватка потрібна, щоб стимулювати синтез колагену – того самого, що відповідає за пружні пухкі щічки немовлят. Пухлість нехай мені ні до чого, а от колагеновий каркас потребує зміцнення, як і м'язи пресу – у регулярній фізнагрузці.

Сироватка Serum Glycolagen, CallysФото: Юрій Яцкулич

Тестувати сироватку я прийшла у нову київську клініку естетичної медицини і косметології MV Aesthetics. Вона відкрилася тільки у травні, але репутацію заробила хорошу: тут приймають тільки лікарі з відповідною освітою, а спеціалізація окреслена чітко: ніяких супутніх послуг на зразок манікюру та зачісок. Тільки косметологія – просто, не у страхітливих медичних декораціях, а в комфортному спа-інтер'єрі.

Клініка естетичної медицини і косметології MV AestheticsФото: предоставлено MV Aesthetics

Співзасновниця клініки Марія Гусєва каже, що сама захоплена темою б'юті, обирала і персонал, і марки, з якими працювати, дуже прискіпливо. У портфоліо клініки – такі "кити", як Obagi (США), Biologique Recherche і Anne Semonin (Франція), Holy Land (Ізраїль), Callys (Швейцарія).

Марія Гусєва і Валерія Боярина, засновниці MV AestheticsФото: MV Aesthetics

Відповідно до потреб шкіри (змішана, схильна до почервоніння, блискуча в Т-зоні, втомлена від стресів, дедлайнів і міського ритму), мені запропонували процедуру VIP O2 на засобах Biologique Recherche. Вона повинна була глибоко очистити шкіру, наповнити її киснем і надати сяйва. Лікар-косметолог Галина Вакуленко пообіцяла кастомізувати стандартний протокол: доповнити авторською технікою масажу і включити в нього сироватку Glycolagen в поєднанні з мікрострумами.

Процедура зайняла півтори години, протягом яких мені наносили засоби один за іншим (включно з знаменитим кислотним лосьйоном P50 і кисневою маскою VIP O2), робили масаж, мнули, натискали, полірували. Щоб сироватка Callys Glycolagen проникла глибше і подіяла краще, Галина 20 хвилин "годувала" нею шкіру за допомогою мікрострумів.

Клініка естетичної медицини і косметології MV AestheticsФото: MV Aesthetics

Коли я встала з кушетки, то згадала, що тональних засобів у мене з собою немає. Але шкіра була такою свіжою, гладкою і доглянутою, що вони і не знадобилися. Навіть наступного дня обличчя, здавалося, випромінює світло. Пори здаються чистими і відполірованими. Тепер є відчуття, що засоби, якими я користуюся вдома, працюють активніше. Вирішила додати до них сироватку Glycolagen – вже замовила, чекаю доставки. І мені здається, це ідеальна формула – поєднання салонних процедур з домашнім доглядом (привіт, Капітан Очевидність). Але що поробиш, якщо так воно і є.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.