До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як у немовляти: 12 кремів, які врятують руки від холоду

З настанням першої прохолоди і опалювального сезону руки потребують особливого догляду. І, хоча, час ховати їх в рукавички ще не настав, зволоження – обов'язковий ритуал, щоб не стати володаркою потрісканої шкіри і уникнути неприємних відчуттів.

Akris

На щастя, існує безліч засобів, які не тільки захищають шкіру від холодного вітру, але і мають зручну упаковку, яка поміститься хоч в сумку, хоч в машину, та навіть на робочому столі не заважатиме. Vogue UA розповідає, чим відрізняється крем для рук від бальзаму, і обирає найкращі засоби для рук.

Реклама
Кадр з кампанії Chanel L'Eau №5

Під час вибору засобу, який зволожить руки, обов'язково потрібно подумати про те, який ефект хочеться отримати. Так, наприклад, якщо шкіра рук чутлива і вимагає професійного догляду, знадобиться крем з мінімумом ароматів, наприклад, Urea 5% Hand Cream (frei öl), Advanced Repair Hand Cream (Eucerin), Hand and Nail Treatment Cream (Clarins) або Nutrix Royal Mains (Lancome), Confort Extreme (Sisley) або A-helox Advanced Renewal (Miriam Quevedo) – ці засоби відмінно захищають шкіру рук і їм властивий нейтральний запах.

<b>кремы для рук</b>

Любителькам ароматів, що так і огортають, знадобляться бальзами для рук, до складу яких включені масла (Kenzo, Aesop). Цінителям складних парфумерних композицій варто звернути увагу на засоби, що виходять на підтримку знакових парфумерних ліній. Над їх композиціями працюють з таким же натхненням, як і над формулами духів: N°5 L'eau (Chanel), Miss Dior (Dior), Mirto Di Panarea (Acqua Di Mara) і Vitamin E Hand Treatment (Jo Malone).

<b>и еще кремы для рук</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.