До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Для чутливої шкіри: засоби Weleda з мигдалем

Promotion

У період зими і стресів розповідаємо про засоби Weleda для чутливої шкіри.

Реклама
Akris

Стрес, екологія, гормони, неправильне харчування, перепади температур. Загострити чутливість шкіри вони здатні навіть окремо. А всі разом вони – майже обставини непереборної сили: викликають почервоніння і сухість, неприємні колючі відчуття, провокують відчуття стягнутості і свербіння. Знизити чутливість шкіри допомагає особлива косметика без потенційних подразників.

Органічна марка Weleda пропонує знімати реактивність шкіри засобами зі спеціальної серії з мигдалем. Екологічно чисту, легку, органічну мигдальну олію отримують з мигдалю, вирощеного біодинамічним способом в іспанській Валенсії. Вона містить ненасичені жирні кислоти – масляну, лінолеву, – у високій концентрації, які допомагають шкірі відновити гідроліпідний баланс і бар'єрні функції. Вона навіть підходить для догляду за ніжною шкірою немовлят та вагітних. Олія дружна до ліпідів шкіри і тому чудово сприймається. А мінеральні солі і вітамін Е в складі надають антивіковий ефект.

Мигдальна серія Weleda для тіла

У лінію для тіла входять vegan-friendly крем для рук, крем-гель для душу і молочко для тіла.

<b>веледа для тела</b>

Мигдальна серія Weleda для обличчя

Про мигдальну лінію для догляду за чутливою шкірою обличчя важливо знати таке: крім того, що засоби допомагають відновити бар'єрні властивості шкіри, вони не містять парфумерних ароматів. І супроводжуються сертифікатами DAAB (Deutscher Allergie und Asthmabund) – німецької асоціації алергіків і астматиків, заснованої в кінці XIX століття.

У лінію входять зволожувальний крем, живильний крем, молочко для очищення і поживне масло для обличчя. Засоби не містять агресивних компонентів, синтетичних ароматизаторів, барвників і консервантів. рН-збалансовані, миттєво втягуються.

<b>веледа для лица</b>

Довідка Vogue

2021 року Weleda, філософія якої: "У злагоді з людиною і з природою", святкуватиме 100-річний ювілей. Історія марки почалася з фарм-лабораторії та саду лікарських рослин. Сьогодні Weleda виробляє понад 90 натуральних засобів для догляду за тілом і близько 1300 лікарських засобів. Сад Weleda займає 20 га, у ньому вирощують 200 видів відповідно до вимог біодинамічного господарства та високих технологій.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.