До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Day Off: велнес-день у Premier Palace Wellness Club

Promotion

Денне спа в межах міста це приємна можливість вимкнутися з ритму мегаполісу і перезавантажитися. Велнес-програми і спа-догляд доступні в самому центрі Києва в Premier Palace Wellness Club.

Реклама
Гостьовий візит

Після прогулянок містом, походів на виставки і по магазинах хочеться зігрітися. Ідеальні для цього теплі сауни і гідромасаж. Гостьовий візит дає можливість отримати всі ті ж переваги, що отримують гості п'ятизіркового готелю. А це немало: просторий 17-метровий басейн з протитечією під скляним куполом, тепла ванна-джакузі, підводний масаж, римська парна і фінська сауна, тренажерний зал. Температура води в басейні – 29-30 градусів, комфортно і тепло.

SPA

SPA-процедури, класичний і тайський масажі – краще резервувати заздалегідь. Спа-меню тут велике, працюють з респектабельними марками: Thermes Marins de Saint Malo, Mesoestetic, Thalgo. Варто спробувати процедуру з косметикою швейцарської марки Alpeor під назвою "Сяйво обличчя", яка захищає шкіру від зневоднення – в холоднечу, після перельотів або бурхливих вечірок. Косметолог-естетист використовує засоби із заспокійливими ароматами квітів, вербени і м'яти, а найприємніший етап процедури – маска з живильною мигдальною олією.

Масаж

Коли зовсім не вдається викроїти час на окремий похід до масажиста, можна вписати процедуру в свій вихідний. В Premier Palace роблять і класичний масаж (як розслаблювальний, так і тонізувальний), і тайський. Помиляються ті, хто гадає, що тайський масаж – це ніжні дотики. Тайська техніка спрямована на глибоке опрацювання м'язів і зв'язок. А ще – на відновлення енергетичного балансу гостя.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.