До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лазневий день: 9 продуктів для класного спа вдома

Перетворити ванну на спа — ідея, продиктована гедонізмом і практичністю. Vogue.ua зібрав 9 beauty-продуктів, з якими домашнє спа перевершить будь-які сподівання.

Photo: Getty Images
Вилощити
Зволожувальний скраб для тіла Rose Sea Polish, French Girl

До складу цього скрабу входить ідеальна пропорція відлущувальних (гімалайська сіль, крупинки цукру) і зволожувальних (олія ши, какао та манго) інгредієнтів, а також екстракти герані, бергамоту й ілангу. Інстаграмно-рожевого відтінку надає натуральний колір самої солі та буряковий сік.

Реклама
Умастити
Суха олія для тіла Dry Oil Perfect Body, Nashi Argan

Суха олія — особливий засіб: пом’якшує, зволожує, живить, бореться з розтяжками, але не залишає жирної плівки. Шкіра набуває м’якого мерехтіння, ніби на неї нанесли хайлайтер.

Зміцнити
Двофазний детокс-пілінг для тіла Café Noir Body Exfoliant, African Botanics

Потужний коктейль з АНА- і ВНА-кислот, пудри кавових зерен і шкаралупи горіхів марули за одне застосування усуває зі шкіри тьмяність і шар відмерлих клітин. А кофеїн, вітамін С і ніацинамід зміцнюють її.

Масувати
Щітка для тіла, Dr. Barbara Sturm

Сухий масаж вирівнює мікрорельєф шкіри, стимулює кровообіг і приплив лімфи.

Ароматизувати
Гель для ванної та душу White Rose & Lemon Leaves, Jo Loves

За Jo Loves стоїть Джо Малон — та сама, що закохала в колоні весь світ. Джо створює запахи, які поліпшують настрій, і чудовий аромат гелю для душу — листя лимона плюс білі троянди — не виняток.

Просвітлити
Лосьйон для тіла з просвітлювальним ефектом Signature Select, Artistry

Лосьйон одночасно просвітлює, зволожує, вирівнює тон і поліпшує структуру поверхні шкіри. Екстракт насіння білого чіа й вишні ацероли підкреслює природне сяяння шкіри, а олія вечірньої примули, бергамот і мед огортають розслаблювальним ароматом.

Підтримати
Вітамінний комплекс Quickcap Beauty, Orthomol

Ортомолекулярний вітамінний комплекс створений для підтримки здорового й гарного волосся, кольору обличчя та пружності шкіри. Наситити тіло зсередини допомагає екстракт плодів чагарника каму-каму і висока концентрація вітаміну С.

Розгладити
Крем для обличчя Belle De Jour, Kenzo

В основі композиції — алхімія священного лотоса. Текстура крему з властивістю танення проникає в глибокі шари шкіри, заповнює глибокі й поверхневі зморшки. Відновлюється структура шкіри й повертається здорове сяяння.

Зволожити
Потужний зволожувальний крем для тіла Keratoderm, Innoaesthetics

Зволоження та захист від сонця — головні переваги крему й важливий крок у щоденному догляді за шкірою. Саліцилова кислота, пантенол і сечовина сприяють відновленню й поліпшенню структури шкіри, не ушкоджуючи гідроліпідну мантію й відновлюючи pH шкіри.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.