До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 органічних кремів, щоб захистити руки від холодів

Навіть найстійкіші дівчата вже опустили руки перед холодами і вдягли рукавички. Але якщо рукавички – це всього лише підмога, то гарний крем для рук – дійсно найнадійніший захист у зимовий час. Окрім цього, руки – одна з найніжніших частин нашого тіла, яка заслуговує не менше уваги, ніж очі чи губи. Тим паче, якщо згадати, що саме вони і "видають справжній вік жінки". В огляді Vogue.ua – сім перевірених органічних кремів для рук, які представлені у інтернет-магазині Glossary Organic Products.

1. Крем для рук Argital

Реклама

Холод або сильний вітер – Argital надійно захищає, зволожує, живить і омолоджує шкіру рук. У контрольному списку його активних інгредієнтів екстракти безсмертника та календули, бджолиний прополіс, олії солодкого мигдалю і какао, зелена глина і рослинний гліцерин.

2. Крем для рук La Fare Sublime

Ефективно зволожує і пом'якшує. Завдяки екстрактам листя оливи, едельвейса, алое вера, олії ши і солодкого мигдалю стимулює вироблення колагену. Помітно уповільнює старіння шкіри і відновлює її водно-жировий баланс.

3. Зволожувальний крем для рук Oliv

Живить, пом'якшує і заспокоює ніжну шкіру рук. Завдяки антиоксидантам і активним компонентам запобігає старінню шкіри, зменшує появу пігментних плям і захищає від впливу зовнішнього середовища. Шкіра стає еластичною та оксамитовою.

4. Крем для рук з алое вера Santaverde

Створений на основі чистого соку алое вера крем Santaverde інтенсивно відновлює і добре зволожує суху, загрубілу шкіру рук. У його складі – вітамін Е, екстракти обліпихи і рясту, олії солодкого мигдалю, каріте, кокоса і какао. Крем миттєво надає шкірі еластичності, м'якості, робить її оксамитовою, загоює і зміцнює. Швидко вбирається і не залишає жирних слідів.

5. Гіпоалергенний крем для рук Argital

Його формула спеціально розроблена для ніжного догляду за чутливою шкірою рук. Екстракти лаванди, календули, ехінацеї і фіалки відновлюють шкіру, усувають лущення, знімають запалення і загоюють тріщинки та порізи. Екстракт безсмертника омолоджує, а олії жожоба і какао живлять і пом'якшують.

6. Живильний крем для рук "Каріте" Terre d’Oc Shea

Крем на відмінно справляється з такими завданнями, як інтенсивно живити, відновлювати та захищати шкіру від холоду та вітру. Цінні олії в його складі (каріте, кунжуту, марули, насіння баобаба та горіха монгонго) роблять шкіру рук м'якою, ідеально гладкою та пружною.

7. Захисний крем для рук Madara

Порятунок для сухої та роздратованою шкіри, крем добре живить, пом'якшує та заспокоює. Піклується не тільки про пошкоджену шкіру рук, а й про ламкі нігті та кутикулу: нігтьові пластини стають міцнішими, а шкіра набуває м'якості, сатинової ніжності та пружності.

Усі рекомендовані в статті креми для рук представлені в інтернет-магазині glossary.ua.

Instagram https://www.instagram.com/glossary_organic

Facebook https://www.facebook.com/GlossaryOrganicProducts/

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.