До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Життя в мистецтві: до чого призводить дружба парфумера і художника

Promotion

Парфумерно-косметичний бренд Eisenberg Paris надихнув бразильського художника Хуареса Мочадо перекласти ароматні композиції на мову живопису.

Реклама

У Жозе Айзенберга, засновника Будинку Eisenberg Paris, і Хуареса Мочадо – дуже схоже ставлення до світу. Їх об'єднує не стільки гедонізм і естетський погляд на світ, скільки нестримне почуття гумору, самоіронія і жага життя. Це досить красномовно передає наступне фото.

В один прекрасний день, насолоджуючись бесідами, прекрасним видом (резиденція Jose Eisenberg – Монако) і, цілком ймовірно, келихом хорошого розе, Жозе і Хуарес подумали: "А який вигляд мали б аромати, якби стали картинами?" Сказано – зроблено. Уже зовсім скоро Мочадо створив ескізи, а потім і полотна, у яких парфумерні композиції інтерпретовані через мову фарб і форм. Сам Айзенберг так зрадів, що не просто організував експозицію картин, але і переніс їх на упаковки своїх ароматів. А до того ж – запустив лінію аксесуарів з принтами Мочадо, до якої увійшли і шарфи з натурального шовку.

Колекція отримала назву "L'art Du Parfum", її склали 15 ароматів. Їх об'єднують не тільки принти на упаковках, а й ольфакторний підпис: в базі у всіх – ноти сандалового дерева, що часто поєднуються з мускусом і білим мускусом. В жодному з ароматів немає барвників, вони складаються з ніжних і м'яких натуральних парфумерних масел, що поєднуються з високотехнологічними синтетичними інгредієнтами.

I Am (для жінок)

Відкривається ніжною малиною, що плавно переливається в букет ветівера і магнолій, декорований горошинами свіжого перцю. На шкірі композиція ще довго залишається вираженою сонячними нотами амбри і сандалового дерева.

I Am, Eisenberg Paris
J'Ose (для жінок)

Жіноча версія J'Ose обрушується водоспадом з жасмину і полину, залишає післясмак кавово-амбрових нот. Роблять композицію такою іскристою лимон, м'ята і лаванда.

J'Ose, Eisenberg Paris
J'Ose (для чоловіків)

Чоловіча версія J'Ose побудована на гіркувато-освіжаючому союзі м'яти і полину. Серце аромату наповнюють ноти кави мокка, а в базі звучать теплі ноти амбри і пачулі.

J'Ose, Eisenberg Paris
Love Affair (для жінок)

Прохолодні ноти білих квітів оповиті теплими нотами смородини, а троянда, жасмин і геліотроп утворюють квіткове серце аромату. В базі звучать елегантні ноти білого мускусу, тютюну та сандалу.

Love Affair, Eisenberg Paris
Love Affair (для чоловіків)

У чоловічій версії аромату використаний той же контраст білих квітів і ягід смородини, але база посилена завдяки більш інтенсивному звучанню тютюнової ноти.

Love Affair, Eisenberg Paris

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.