До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві відкрилася нова крамниця Jo Malone London

У Києві відкрився бутик британської марки Jo Malone London. Це друга точка на карті України, де можна купити знамениті аромати, свічки, засоби з догляду за тілом

Першою був київський ЦУМ. Другий магазин вирішили відкрити в ТЦ Gulliver. Невеликий простір, повен повітря, живі квіти, величезний вибір одеколонів, кремів для тіла, банних засобів й свічок. Як відомо, всі аромати марки можна поєднувати один з одним, отримуючи в результаті абсолютно нові композиції.

Реклама

У крамниці вже представлені одеколони з нової лінійки English Fields, в яку увійшло п'ять ароматів: Poppy & Barley (Мак й ячмінь), Oat & Cornflower (Овес й Волошка), Green Wheat & Meadowsweet (Зелена пшениця й Таволга), Primrose & Rye (Примула й жито) й Honey & Crocus (Мед і Крокус).

Помилуватися інтер'єром нового магазину в бежево-чорних тонах й оцінити мистецтво упаковувати подарунки, яким славиться марка, можна в галереї. З нагоди весни коробку можна оформити кольоровим папером й замість чорної вибрати для оформлення помаранчеву стрічку.

<b>джо малоун</b>

Більше краси: Instagram @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.