До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Три парфумерні новинки червня, що варті уваги

Vogue.ua вибирає парфумерні новинки червня, на які варто звернути особливу увагу.

Les Eaux de Chanel

Торік одеколони Paris – Venise, Paris – Biarritz і Paris – Deauville з колекції Les Eaux de Chanel у 125-мілілітрових флаконах підірвали ринок. 1 червня в продажі з'явилися їхні мініатюрні версії в стилізованих флягах по 50 мл. Вони зроблені з тоншого і легшого скла, а розпилювач видає дрібнодисперсну хмару аромату.

Good Girl Dot Drama, Carolina Herrera, колекційне видання

Дизайн нової "туфельки" Carolina Herrera розроблений в колаборації з обличчям аромату, Карлі Клосс. Для цього топ-модель не один день провела в архівах спадщини марки. Промокампанію зняли в дусі фільмів 1930-х років, а флакон у горошок – омаж дівам минулого століття: Лорен Беколл, Греті Гарбо і Марлен Дітріх. Композиція аромату залишилася такою, як раніше.

Реклама
Карлі Клосс у промо Good Girl Dot Drama, Carolina Herrera, з нотами туберози, жасмину, какао і бобів тонка. Колекційне видання
Колекція пахощів для будинку, Acqua di Parma

Італійська марка Acqua di Parma спеціально до літа випускає колекцію ароматів для будинку. До неї увійдуть дифузори, парфумовані свічки ручної роботи з натурального воску і ароматизований папір для гардероба. У лінії Oh L'Amore – глибокі, потужні ноти чорного перцю, бобів тонка, бензоїну і амбри. Зірка колекції – свічка з ароматом інжиру Fico di Amalfi. В Україну приїде обмежена кількість екземплярів, тому варто поспішити.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.