До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Sold Out: чому аромат Ріанни розпродали за лічені хвилини?

Головна ньюзмейкерка останніх днів, Ріанна виклала в інстаграмі провокаційне фото, де вона сидить у ліжку з величезною банкою чорної ікри. "Ось так я прокинулася, коли #Fentyparfum розпродали вранці", — підписала знімок знаменитість. Розповідаємо, що треба знати про новий аромат Ріанни, який розпродали за лічені хвилини.

"Це спогад, уміщений в ароматі, — каже Ріанна. — Один раз відчуєш — і не забудеш довіку".

https://fentybeauty.com/

Про аромати заведено говорити: "з’явився на полицях крамниць". Fenty Eau de Parfum ні на яких полицях не з’являвся — старт (і фініш) продажу відбувся онлайн, на сайті fentybeauty.com.

https://fentybeauty.com/

Співачка і мільярдерка, 33-річна Ріанна особисто вирушила в Грасс, щоб здобути новий досвід та опанувати першооснову парфумерного діла. Так вона стала однією з перших темношкірих жінок, хто створив аромат класу люкс у парфумерній столиці світу.

https://fentybeauty.com/

Ніякого аматорства або поземного творчого польоту: створення Fenty Eau de Parfum опікував особисто Жак Кавальє-Беллетруд, майстер-парфумер Louis Vuitton. Йому вдалося перевести дух Ріанни і її броунівський рух між Барбадосом, Нью-Йорком, Лос-Анджелесом і Парижем у чуттєву суміш магнолії, мускусу, мандарина, чорниці, болгарської троянди й пачулі.

https://fentybeauty.com/

"Я хотіла створити аромат, що репрезентував би мене саму. Навіть форма флакона — це мова тіла, що відповідає задуму". Флакон, втім, ледь помітно нагадує про розкішні витвори Louis Vuitton. Fenty Eau De Parfum випускають під власним брендом співачки, який входить до конгломерату LVMH.

https://fentybeauty.com/

Гендерно нейтральна парфумерна вода має амбітний цінник у 120 доларів і доступна тільки онлайн. Точніше, була доступна. Стежимо за оновленнями.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.