До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зупинити мить: смачні аромати з нотками магнолії

Кінець квітня – традиційний для Києва час, коли навколо цвітуть магнолії. Насолоджуватися їх ароматом можна цілий рік – потрібно тільки вибрати парфуми.

Головна новинка сезону з вираженою нотою магнолії – Un Jardin sur la Lagune, шостий аромат найпопулярнішої лінії Дому Hermes – "Сади". Парфумер Крістін Нажель використала для нього особливий сорт магнолії – дрібноцвітий сорт чампака. Він відтіняє морською сіллю, пітоспорумом і вологою деревиною.

Реклама
Un Jardin sur la Lagune, Hermes

Часто звучання білої квітки відтіняють цитрусовими – їх прозора, дзвінка свіжість створює відчуття легкого вітру. Нерідко букет магнолій доповнюють іншими білими квітами: фрезією, апельсиновим квітом, трояндами. Новинку 2019 року Mon Paris Parfume Florale, YSL Beaute обіграли нотами півонії, троянди, персика, магнолії і мускусу.

Mon Paris Floral EDP, YSL
Mon Paris Parfume Florale, YSL Beaute

У димки для волосся Magnolia Nobile Hair Mist, новинки італійської марки Acqua di Parma, у букеті з магнолією – троянди, жасмин і тубероза.

Димка для волосся Magnolia Nobile Hair Mist, Acqua di Parma

У новому Wood DSquared2 ноти магнолії відтінені нотами конвалії, османтуса і жасмину, а також цитрусовими і листям малини, у що додані свіжі, повітряні нотки конвалії і магнолії.

Wood, DSquared2

Цікаво, що головні хіти "нульових": J'Adore, Dior і Miracle, Lancome теж включають ноту магнолії: вона там добре помітна, але не панує в композиції.

<b>духи с магнолиями</b>

Instagram: @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.