До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Люпіта Ніонго і Сірша Ронан – обличчя нового аромату Calvin Klein

Calvin Klein вперше за останні тринадцять років випустить новий жіночий аромат, який називатиметься Women. Остання парфумерна новинка бренду з'явилась ще 2005 року, а Women і, взагалі, стане першим ароматом, випущеним за участю креативного директора бренду Рафа Сімонса.

Люпіта Ніонго, Сірша Ронан, Ерта Кітт, Кетрін Гепберн, Сіссі Спейсек і Ніна Сімон в рекламній кампанії Women Calvin Klein

У рекламній кампанії, яку зняла фотограф, художниця і друг Сімонса, Енн Кольєр, взяли участь актриси Люпіта Ніонго і Сірша Ронан, також в кампейні використані фотографії жінок, які надихали актрис. Наприклад, Люпіту – Ерта Кітт і Кетрін Гепберн, а Сіршу – Сіссі Спейсек і Ніна Сімон.

Реклама

Купити аромат з 16 липня можна в Harvey Nichols в Белгравії, в Лондоні. Ексклюзив для універмагу триватиме місяць. "Я уважно вивчив всі аромати в портфоліо, для мене було важливо продовжити історію, яка вже є у бренду, – поділився Раф Сімонс. – З самого початку було зрозуміло, що ми повинні створити новий аромат і нову главу в історії".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.