До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лілі-Роуз Депп у новому різдвяному фільмі Chanel

До Нового року залишилося ще два місяці, але Chanel вже створює святковий настрій. Модний Дім преставив мініфільм, головну роль у якому зіграла амбасадор Chanel і обличчя №5 L'Eau, Лілі-Роуз Депп.

Режисером відео став Жан-Поль Гуд, який вже більше 30 років працює з Домом. "Він занурює нас у художній світ, наповнений радістю і дотиком фантазії", – кажуть у Chanel. Мініфільм, присвячений святковому сезону, створює відчуття чарів і передчуття дива. Сама Лілі-Роуз зізнається, що зйомки дали їй змогу знову відчути себе маленькою дівчинкою у різдвяний ранок.

Реклама


Лілі-Роуз Депп позує перед камерою, одягнена в маленьку чорну сукню, рукавички-мітенки та високі червоні чоботи. Її волосся укладене у стилі 40-х, на голові – кокетливий паризький берет. Дівчина сидить на гігантському флаконі №5 L'Eau та вдивляється у снігову кулю. Серед безлічі подарунків вона виявляє своє щасливе число (вгадайте, яке). Подивіться стрічку повністю, аби отримати заряд святкового, безтурботного настрою. І, можливо, навіть почати складати вішлист.



Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.