До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гарна пара: парні подарунки до Дня святого Валентина

День святого Валентина – привід зробити подарунок не лише коханій людині, а й собі. Парфумерні пари спеціально створені, щоб доповнювати і розкривати красу одне одного. Але навіть якщо вони не замислені як дует, нічого не завадить ним стати. Для того, хто дочитає до кінця, – бонус: skincare-ідея для подарунка коханому.

L'Eau Kenzo Hyper Wave
Форма води

"Хрещений батько" цієї новоспеченої пари, парфумер Олів'є Кресп, – майстер дзвінких кришталевих композицій. Саме він придумав 1996 року оригінальний L'Eau par Kenzo, яким вписав себе в історію парфумерії. Новий дует звучить знайомо, переливається нотами свіжості і води. При цьому не залишається гігієнічним: у жіночій версії ноти квітів лотоса проступають крізь солодкість рожевого грейпфрута, в чоловічій – ноти морської води і моху змішані з мандариновою свіжістю. Над чоловічою версією аромату Кресп працював з молодою жінкою-парфумером Олександрою Моне.

Реклама
L'Eau Kenzo Hyper Wave

Цікавий факт про цю пару ароматів: флакони неправильної форми, що нагадують про потік води, несиметричні. Але варто поставити їх впритул одне до одного – збігаються всіма вигинами, як половинки цілого. Дуже символічно.

Freeze

Emporio Armani почав рік з нового парфумерного запуску, пари ароматів з позначкою Freeze – In Love with You і Stronger with You. У порівнянні з попередніми, нові фланкери здаються свіжішими і морозними. На це натякають і флакони – матові, немов покриті памороззю.

In Love with You Freeze і Stronger with You Freeze, Emporio Armani

Ноти чоловічого Stronger with You, втім, – кулінарне божевілля: ваніль і зацукрований каштан, відтінений палким імбиром. Лайм, мандарин, лаванда і яблуко врівноважують композицію, яка могла б без них перетворитися на гурманську. In Love with You – це союз півонії і білого мускусу в обрамленні пачулей, мандарина і ветивера.

In Love with You Freeze і Stronger with You Freeze, Emporio Armani

Втілити "хімію" між ароматами довірили італійці Аліче Пагані і британцеві Ніколасу Голту.

Гарні і розумні

Erotic Me і Genius Me Paco Rabanne – це не протиставлення, а, радше, союз. Erotic Me вкрадливо і спокусливо пахне фруктами на округлій молочній підкладці, Genius Me – реве металом, пом'якшеним нотами розмарину і моху. Разом це ідеальний дует. Аромати можна нашаровувати, щоб уникнути дилеми про розумних і красивих.

Erotic Me і Genius M, Paco Rabanne
Любовна повинність

Парфумер Альберто Морільяс ледь не опинився в епіцентрі міжнародного піар-скандалу: опублікував в "Інстаграмі" фото своїх нових ароматів ще до того, як зняли ембарго на будь-які публікації. Але Морільяс – геній, йому можна. Нова пара ароматів Gucci Guilty Love Edition упакована в такі красиві флакони, що хочеться купити їх, аби вони прикрашали світ.

Gucci Guilty Love Edition, Gucci

Але і композиції на висоті: жіноча пахне пудровими фіалками, малиною і нарцисами в мускусній хмарі; чоловіча – свіжим, гострим тріо імбиру, ветивера і кумквата.

Gucci Guilty Love Edition, Gucci
Джентльмени віддають перевагу

Якщо чесно, це ніякий не дует. Але сила і владний характер цих композицій все ж дозволяють говорити про те, що це союз, укладений на небесах. Якби ці аромати були парою, то напевно з фільму Гая Річі "Джентльмени": яскраві, впевнені, безапеляційні.

Димка для волосся L'Interdit і парфумована вода Gentleman Boisee, Givenchy

Димка для волосся L'Interdit, яка виходить цього року, містить усе ту ж наддозу туберози, відтінену пачулями і амброксаном; чоловічий аромат – протистояння ірису і какао.

Гра в поло
Lacoste L.12.12, Lacoste

Eau de Lacoste L.12.12 – посвята знаменитій сорочці-поло. Чоловік L.12.12. French Panache пахне лавандою, яблуками і нарцисом; жіночий L.12.12 French Panache – чорною смородиною, трояндою і мускусом. У таких ароматах можна грати в гольф, плисти під вітрилом, займатися кінним спортом. А можна просто залишатися під ковдрою. Теж працює.

Lacoste L.12.12, Lacoste
Очі, сповнені кохання

Як ми несподівано з'ясували в редакційному експерименті, парний догляд за шкірою відкриває нові межі відносин. Але навіть якщо абстрагуватися від лірики, користі в сироватках – чимало. Клітинний концентрат стирає сліди втоми на шкірі навколо очей. У складі – активні стабілізовані біоінтегральні клітини; пробіотики; екстракти зеленого чаю, граната, планктону, щоб зменшити набряки і підвищити міцність капілярів; коктейль пептидів, щоб підвищити тонус шкіри і розслабити м'язи; вода швейцарських льодовиків; вітамін В3. Ну і, зрозуміло, обидві сироватки приємно пахнуть, та й на туалетному столику мають нітрохи не гірший вигляд за флакони парфумів.

Клітинні сироватки для зони навколо очей CellUltra Eye Serum-XT CellCosmet і CellMen

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.