До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Місто сонця: аромати, з якими літо не закінчується

Орієнтальні, як Chanel Coromandel, або шипрові, як Idole Lancôme, повні квітів, як Light di Gioia Giorgio Armani, або зовсім без них, як World Power, Kenzo, нові аромати так чи інакше вибудовані навколо деревних нот. Вони створюють повний чарів світ, в якому літо не закінчується ніколи.

Фото: Mishka Bochkarev. Стиль: Natalia Tiuleneva

З настанням прохолоди звично змінюють ольфакторний гардероб: переходять на більш похмурі, густі, насичені аромати. А що, як не дотримуватися цього ритуалу, а продовжувати користуватися своїми літніми фаворитами – в них теж повнісінько тепла, ілюзія якого з'являється не завдяки ванілі і уду, а за допомогою деревних нот. Результат може виявитися приголомшливим з погляду емоцій – і передбачуваним з погляду науки. Нюхові центри в головному мозку сусідять з центрами, що відповідають за пам'ять. І тому аромати володіють такою владою занурювати в минулі переживання. Чому б і не з відпустки.

Light di Gioia, Giorgio Armani, з нотами жасмину самбак, гарденії і дерева
Santal Blanc з колекції Collection Extraordinaire, Van Cleef & Arpels, з нотами білого сандалу, інжиру і бобів тонка
Idôle, Lancôme, з нотами жасмину і троянд, що відтіняють пачулями і техаським кедром
World Power, Kenzo, з нотами кипариса, бобів тонка і морської солі
Coromandel з колекції Les Exclusifs, Chanel, з нотами ладану, пачулі і бензоїна

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.