До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джулія Робертс в новому фільмі La vie est belle

Lancôme представив нову рекламну кампанію La vie est belle, яка розвиває просту ідею: щастя справжнє, коли ним ділишся.

Фото: Алексі Любомирський

Нагадаємо, аромат La vie est belle, який представили 2012 року, став одним з найпопулярніших у світі. Завдяки наддозі етілмальтолу, що додає композиції характерної солодкісті, аромат викликає або любов, або ненависть. Людей, що ставляться до нього нейтрально, – не існує. Творці композиції, замішаної на нотах пачулі, ірису і солодощів, – Анн Фліп і Домінік Ропійон. Вони вважають, що аромат втілює ідею щастя, яким хочеться поділитися.

Реклама

Джулія Робертс – посланниця La vie est belle з 2012 року. У новому відео La vie est belle Бруно Авеллана актриса закликає ділитися щастям і примножувати його. Фільм знімали в Universal Studios в LA. За макіяж відповідала Женев'єва Герр. Вона використовувала туш Hypnôse Drama 01 Black, тональну основу Teint Idole Ultra Wear 03 Beige Diaphane, олівець для губ Lip Liner 202 Nuit & Jour і помаду L'Absolu Rouge 06 Rose Nu.

Instagram: @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.