До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Парфуми Різдва: 16 ароматів зі святковим настроєм

Vogue.ua вибирає нішеві аромати, які здатні створити святковий настрій. Ноти глінтвейну, спецій, ігристого вина, снігу, імбирних пряників і зимового затишку наближають Новий рік і Різдво

Baptême du Feu, Serge Lutens

Ласий, спокусливий Bapteme du Feu, творіння Сержа Лютанса, пахне апельсинами та імбирними пряниками, а ще трохи пудрою і теплою, затишною деревиною.

Реклама
Baptême du Feu, Serge Lutens
L, Lolita Lempicka

Східний, ласий L відкривається нотами цитрусових – бергамота і апельсина, які майже миттєво змінюються теплотою кориці, ванілі, сандалу і бобів тонка. Терпкувата нота безсмертника дозволяє аромату залишатися гострим, не перетворюючись на десерт.

L, Lolita Lempicka
Cozé, Parfumerie Generale

Оксамитовий, затишний, у який можна кутатися, як у ковдру. Початок аромату – провокаційний: він відкривається нотою конопель. Але потім її змінюють перцева суміш, тютюн і шоколад, замішані на міцній каві. Ванільно-деревна база аромату надає йому тепла і принади.

Cozé, Parfumerie Generale
Elixir Des Merveilles, Hermès

"Чудовий еліксир" змінює навколишній простір і наповнює його солодкістю мандаринів, свіжістю хвої, терпкістю смоли. Гіркувата апельсинова шкірка, кедрові горіхи, карамель, ваніль. Жан-Клод Еллена створив різдвяний шедевр.

Elixir Des Merveilles, Hermès
Nuit De Noël, Caron

Через п'ять років аромат, присвячений новорічній ночі, відсвяткує столітній ювілей. Весь цей час він заворожує поєднанням моховито-амбрових нот, повітряного і теплого сандалу, ілангу, троянд і жасмину.Nuit De Noël, Caron

Eau D'Hadrien, Annick Goutal

Якби існувало втілення цитрусової іскристої радості, то ним був би саме цей аромат. Він весь переливається, як бенгальські вогні: гіркуватий грейпфрут, цедра лимона, терпка гіркота цитрона і кипарисова зелень. Поєднувати з келихом ігристого вина.

Eau D'Hadrien, Annick Goutal
Fool for Love, Ego Facto

В ароматі немає типово новорічних нот, але настрій він створює. Якщо коротко, це кокосовий пунш, поданий у дерев'яному шале: ноти кокосового рому, квіток франжипани, кориці і свіжої деревини.

Fool for Love, Ego Facto
Lignum Vitae, BeauFort London

Прустовські "мадленки", карамель, перцеві ноти, імбирно-лаймова суміш. Паморочить голову і занурює в диво. Щоби надати аромату характеру і магнетизму, в його формулу включили гваякове дерево, уд і ветивер.

Lignum Vitae, BeauFort London
Citrus Ester, Aether

Молекулярна парфумерія – новий тренд, який дає можливість поглянути на звичні речі новим поглядом. У Aeter препарували грейпфрут – і створили дрібнодисперсну грейпфрутову хмару. Підкреслити характер аромату покликана кисло-солодка нота ревню.

Citrus Ester, Aether
Orange Bitters, Jo Malone

Гіркота апельсинової цедри відтіняє солодкість і свіжість мандарина. Нота димного, солодкого чорносливу нагадує про штоллене, який залишає на шкірі сандалово-амбровий післясмак.Orange Bitters, Jo Malone

Noël Au Balcon, Etat Libre D'orange

Назва аромату означає в перекладі "Різдво на балконі". Парфумери паризького будинку нішевої парфумерії Etat Libre D'orange розповідають історію про дівчину, яка вірить в Санту, обожнює солодощі і мандарини. Перець, кориця, мускус і конюшина підкреслюють юний характер композиції.Noël Au Balcon, Etat Libre D'orange

Majaina Sin, The Different Company

Цитрусову свіжість аромату забезпечує олія бергамота, отримана в першу годину дистиляції. Компанію їй складає солонуватий каштановий крем, апельсинові цукати, гострий свіжий імбир і солодкувато-гірка ваніль.

Majaina Sin, The Different Company

Orange Sanguine, Atelier Cologne

Вітамін С в концентрованій дозі – освіжаючий, життєрадісний, бризкаючий. У композиції аромату використані ноти червоного і гіркого апельсина. Сандалово-амброва база надає йому округлість і сонячний підтон.

Orange Sanguine, Atelier Cologne

​Bois d'Hiver, Ex Nihilo

Присвята зимовому лісу у виконанні Ex Nihilo починається пряними нотами рожевого перцю і кардамону, а потім розкриває всю красу зимової природи: посипаних снігом кедрів, вогню, пачулі і цикламенів.

​Bois d'Hiver, Ex Nihilo
L'Eau d'Hiver, Frédéric Malle

Серце композиції – мускусна хмара, яка нагадує про чистоту і хрускіт снігу. Геліотроп і ангеліка додають дзвінкої морозної свіжості, а ірис, жасмин і мед огортають коконом.

L'Eau d'Hiver, Frédéric Malle
Vodka on the Rocks, Kilian

Попри те, що супутником Нового року традиційно вважається ігристе вино, треба сказати, що "Горілка на льоду" звучить не менш підбадьорливо. Дзвін кубиків льоду в келиху передають ноти кардамону і альдегідів. У "серці" звучать конвалія, ревінь і рожева троянда, а в базі чутна та сама нота горілки на підкладці з моху і сандалового дерева.

Vodka on the Rocks, Kilian

Більше краси – Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Найкрасивіші б'юті-подарунки на Новий рік

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.