До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дизайнер і митець Семюел Росс розробив флакон для парфумів

Британський художник і дизайнер Семюел Росс, відзначений безліччю нагород та відомий співпрацею з Вірджилом Абло, розробив дизайн флакона культового аромату Acqua di Parma Colonia.

Реклама

Аромат має назву Colonia Limited Edition, а його оздоблення — робота Росса та його лондонської студії промислового дизайну SR_A. Acqua di Parma та SR_A домовились про трирічне партнерство, отже, нас ще чекає багато цікавого.

Аромат у новому пакованні презентують на Design Miami, і це покликано не затьмарити, а лише підкреслити позачасовість парфуму. Компанію Acqua di Parma було засновано в Італії в 1916, а Colonia – її дебютний аромат.

Росс – мультидисциплінарний митець і дизайнер, роботи якого зберігаються у провідних музеях світу: Музеї Вікторії та Альберта, Музеї образотворчого мистецтва в Г’юстоні та в Художньому музеї Далласа.

Для створення нових парфумерних флаконів Росс брав натхнення в урбаністичних нетрях Лондона та Мілана, зокрема, надихався будівлями Ренцо Піано та Річарда Роджерса, а також грою світла та сонячних променів.

Міський бруталізм Лондона представлений у гіперпласкому, яскравому жовтому кольорі. У кольору є своя назва – Sun_Rise_Yellow. Разом із зеленим Grass_Blade_Green та помаранчевим Ultra_Orange він буде натяком на індустріальну практику Семюела, а також віддаватиме належне спадщині італійського та британського модернізму.

Флакон ар-деко залишиться незмінним, рівно як і парфумерна композиція.

"Піднесіть пляшку до світла та спостерігайте, як вона змінюється. Об'єкт стає інтерактивним, створюючи зображення, якими можна надихатися впродовж дня. Ця краса — в очах того, хто дивиться", — кажуть у Домі. Світова прем'єра ароматів відбудеться 15 березня.

300 пронумерованих колекційних флаконів, які супроводжуватимуться спеціальним виданням, вийдуть першого дня весни. Можна підписатися за посиланням, щоб отримати подробиці запуску.

У складі аромату – суміш лимона, калабрійського бергамота й апельсина; у серці відчутні ноти лаванди, троянди, а в базі ноти серця – розмарин і ветивер, сандал і пачулі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.