До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Déjà Vu: оновлені версії улюблених ароматів

Ольфакторне перевтілення: нове звучання і нове оформлення добре знайомих ароматів – один з ключових парфумерних трендів весни.

Архів Vogue
World, Kenzo, Fantasy Collection

Відомий флакон придумали креативні директори Kenzo, Керол Лім і Умберто Леон. Цього сезону його прикрасили квітковим принтом. Композиція з груш, квітучого мигдалю й ірису – така як раніше.

Реклама
World, Kenzo, Fantasy Collection
Mon Guerlain Bloom of Rose, Guerlain

Нова версія аромату закликає жити моментом, тут і зараз. Відомий союз лаванди Карла, жасмину самбак, ванілі і сандала доповнений оксамитом болгарської троянди і свіжістю неролі.

Mon Guerlain Bloom of Rose, Guerlain
Guilty, Gucci

Guilty у концентрації Eau de Parfum звучить по-новому завдяки ноті мандори – кіпріотського гібрида мандарина і апельсина. У серці аромату відчутна квіткова композиція фіалок, герані і троянд, а шлейф утворений злиттям амбри і пачулі.

Guilty, Gucci
Miss Dior EDT, Dior

У новому Miss Dior колишні фаворити – пачулі – звучать м'яко і вкрадливо на задніх ролях, а головна партія належить троянді. Акомпанують гіркувата нота апельсинової цедри і свіжа конвалії.

Miss Dior EDT, Dior
Aura Magnética, Loewe

Іспанський бренд цього року повністю оновлюється: звичні флакони стануть чистішими і лаконічнішими, що символізує рафінований стиль колекцій одягу Loewe, але композиції залишаться незмінними. Aura Magnética – кокон зі шкіри, мускусу і рожевого перцю.

Aura Magnética, Loewe
Live Irrésistible Rosy Crush, Givenchy

Найлегковажніший з усіх ароматів Givenchy цього року подають у новому аранжуванні: ноти півонії, ягід годжі і троянд – геніальний антидепресант.

Live Irrésistible Rosy Crush, Givenchy
Sì Fiori, Giorgio Armani

Аромат Si, який прославився нотами листя чорної смородини, виходить цієї весни з приставкою Fiori ("квіти" – іт.). Його звучання стало більш ласим – завдяки ноті ванілі.

Sì Fiori, Giorgio Armani
La Vie Est Belle En Rose, Lancôme

Троянда, мускус і червоні ягоди: аромат прекрасного життя в новому сезоні звучить на високих нотах.

La Vie Est Belle En Rose, Lancôme

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.