До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Благородно і по-чоловічому: 9 ароматів з нотами кедра

Сила, мужність, інтелект. Невидимим маркером, що підкреслює ці якості, стане благородний деревний аромат. Залишилося вибрати той, де кедр буде відчутним, але не нав'язуватиметься. Приваблюватиме, але не набридатиме.

Cedre, Serge Lutens

Пряний аромат Cedre Serge Lutens – шлейфовий і мінливий. Основні ноти кедра і туберози ділять між собою верховенство в ароматі, але потім так чи інакше плавно переходять до медово-мускусного аспекту з тонкою підкладкою з кориці.

Реклама
Cedre, Serge Lutens
Cedre, Frank Boclet

Більш м'який, але все ж пряний і запаморочливий аромат – у Cedre, Frank Boclet. Тут кедр, дбайливо огорнутий нотами кокоса і амбри, в якийсь момент починає балансувати між м'якою округлістю сандалу і гостротою запашного чорного перцю.

Cedre, Frank Boclet
Eau de Cedre, Giorgio Armani

Кедрова варіація Armani стартує нотами лимона і бергамота, а потім розкривається густим, всепоглинальним ароматом кедра з присмаком чорного чаю.

Eau de Cedre, Giorgio Armani
Cedro di Taormina з колекції Blu Mediterraneo, Acqua di Parma

У сибаритському (а як інакше, це ж італійська марка Acqua di Parma) Cedro di Taormina в тандемі працюють базилік і гіркий перець, після яких на авансцену виходить запашний кедр у ладанному обрамленні. Радимо звернути увагу на дорожню версію аромату: на відміну від важкої 100-мл упаковки, вона поміститься в будь-який несесер.

Cedro di Taormina, Acqua di Parma
Cedre, Esteban

У Esteban кедр дуже красивий. Аромат важко знайти у продажі, але тим, кому пощастить, пощастить по-великому. Шляхетна свіжість дерева тут м'яко відтінена спеціями, шкірою, трояндою і лабданумом, а заземлювальна нота кедра звучить на шкірі неймовірно довго.

Cedre, Esteban

Cedre Atlas Atelier Cologne приваблює не тільки лимонними нотками, але і жасмином, а Chanel Bleu de Chanel, як завжди, вражає складним, але вишуканим шлейфом, в якому легко почути кедр, грейпфрут, герань і лаванду.

<b>мужские ароматы 2</b>

Особливою привабливістю володіють чоловічі аромати, у складі яких є квіти. Так, базові ноти білого кедра і мускусу об'єднуються з мімозою і орхідеєю у Le Cedre Miller Harris. У свою чергу, Giorgio Armani Acqua di Gio Absolu відтіняє геранню і лавандою.

<b>мужские ароматы 3</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.