До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 парфумів, які продовжують літо

До Києва прийшла справжня осінь з туманами й прохолодою. Один з небагатьох способів продовжити літо — носити аромати з пишним квітковим шлейфом.

Idôle Aura, Lancôme

Новинка цього літа, Idôle Aura, Lancôme пахне жасмином і трояндою, крупинками застиглої на тілі після купання морської солі, ледь відчутно — сонцем і санскрином, а в його базі об’єдналися ваніль і мускус. "Aura" в назві натякає на сонячний, сяйливий характер аромату.

Реклама
Idôle Aura, Lancome

Еталонний найтонший флакон тепер став стійким: його основу зробили ширшою. Над композицією працювали три парфумерки: Ш’ямал Мезондьє, Адріана-Медіна Баез і Надеж Ле Гарлантезек. Обличчям кампейну стала Зендая.

Miss Dior Eau de Parfum, Dior

Квітковий вихор — такий новий Miss Dior Eau de Parfum. У ньому немає легковажності: зрілого, повнотілого звучання надають йому ноти сандалу й бобів тонка. Новий фільм з Наталі Портман, присвячений запуску аромату, можна подивитися тут.

Miss Dior Eau de Parfum
Water Lily з колекції Les Fleurs de Lanvin

Парфумер П’єр Герос створив букет, сповнений ніжності й романтики. Він нагадує про рожеве латаття на дзеркальному плесі літнього ставка, про неспішні ранкові ритуали, коли сонце заливає веранду, на столі стоїть букетик конвалій, і все, що залишається, — неспішно попивати грейпфрутовий фреш.

Water Lily з колекції Les Fleurs de Lanvin
Dreams Sunset, Coach

Якби цей аромат був кліпом, то, найімовірніше, — Crazy Aerosmith. Грайливий, злегка ностальгічний, він пахне жасмином самбак і магнолією в облямуванні крижинок грушевого сорбету. Швидко зігрівається на шкірі, щоб залишити за собою шлейф з ванілі й бобів тонка з їхнім знаменитим шоколадно-кавовим підтоном.

Dreams Sunset, Coach
Mon Guerlain Sparkling Bouquet

Величезна хмара півоній — це аромат Mon Guerlain Sparkling Bouquet. Трохи мускусу — щоб він жив на шкірі й давав гарний шлейф, трохи грушевої стиглості, — щоб асоціація з літом була яскравою і залишилася в пам’яті.

Mon Guerlain Sparkling Bouquet Guerlain

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.