До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 довгоочікуваних ароматів, які обіцяють весну

Цієї весни парфумери постаралися на славу – насолоджуватися кожним сонячним днем вони пропонують з найсмачнішими ароматами.

Фото: Dan Carabas
Mon Guerlain Bloom of Rose, Guerlain

Солодкість ванілі Карла і австралійського білого сандалу більше не домінують в ароматі, який став набагато свіжішим завдяки ноті неролі – квітам гіркого апельсина. Але не це головна інновація. Тепер нота жасмину самбак доповнена впізнаваною нотою болгарської троянди.

Реклама
Mon Guerlain Bloom of Rose, Guerlain

Як і раніше, представляти аромат Guerlain довірив своїй музі (а в чомусь і співавтору концепції) Анджеліні Джолі.

Анжеліна Джолі у промо Mon Guerlain Bloom of Rose, Guerlain
Miss Dior EDT, Dior

Троянда стала лейтмотивом і нового Miss Dior у концентрації Eau de Toilette. Незвично і гостро звучить тема апельсинової цедри і свіжих холодних конвалій. І, в цілому, аромат більше не здається десертним.

Miss Dior EDT, Dior
World, Kenzo, Fantasy Collection

Впринципі, це – не новий аромат. Але флакон-всевидюче око, який придумав дует креативних директорів Kenzo, Керол Лім і Умберто Леон, у новому сезоні – інакший. На ньому розпустилися рожеві квіти, ніби мотив дівочого татуювання. Квіти домінують і в парфумерній композиції: півонії, квіти мигдалю, ірис.

World, Kenzo, Fantasy Collection
Guilty Eau de Parfum , Gucci

Як і раніше фатальні і запам'ятовувані, духи Guilty цієї весни отримали новий ольфакторний підпис – мотив мандори. Це цитрус, гібрид мандарина і апельсина, який росте на Кіпрі. Фіалки, троянди, герань, пачулі – основний букет аромату.

Guilty Eau de Parfum , Gucci
Live Irresistible Rosy Crush Eau De Parfum, Givenchy

Парфумер Домінік Ропійон створив нову композицію з троянд, півоній і рожевого перцю, і посилив її новою нотою – ягодами годжі. За стійкість і характер відповідають мускус, амброксан і пачулі.

Live Irresistible Rosy Crush Eau De Parfum, Givenchy
White Rose de Alix, Atkinsons

Фруктовий коктейль – із лічі та малини, і квітковий – з півоній і троянд. І все це на "підкладці" з пачулей і мускусу. Так звучить новий аромат старовинного британського бренду нішевої парфумерії Atkinsons.

White Rose de Alix, Atkinsons
Pink Paradise, Lalique

У композиції заявлені повітряні мотиви: мускус, морська вода, свіжа квітка геліотропа, молекула Iso E Super (основа знаменитого аромату-містифікатора Molecule). Все це – на тлі цитрусової свіжості.

Pink Paradise, Lalique
Girl of Now Forever, Elie Saab

Малина і смородина, троянда і ваніль, трохи пачулей. Настрій аромату навіяний островом Ібіца і його вечірками. Його головний мотив – квітка ормонд, яка виразно пахне мигдалем.

Girl of Now Forever, Elie Saab
Love Tuberose, Amouage

Аромат побудований так, щоб створювати відчуття натягнутої струни, хрусткої від свіжості сорочки, прохолодного вітру. У ньому можна відчути туберозу, гарденію і жасмин, що відтіняють солодкими нотами збитих вершків, ванілі, сандалу.

Love Tuberose, Amouage
Chance Eau Tendre Eau de Parfum, Chanel

Сім'я Chance поповнилася ще одним ароматом: переливчаста, життєрадісна композиція з білих квітів посилена нотами цедрата і тикового дерева.

Chance Eau Tendre Eau de Parfum Chanel

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.