До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Казковий манікюр на осінь: два головні тренди

Довжина, форма, колір — все зійшлося в наймоднішому манікюрі майбутньої осені. Такий могли б носити героїні казок — добрі чарівниці, злі чаклунки. Такий манікюр міг би з’являтися в казках Маттео Гарроне. Дуже гарно.

Ashish
Добра чарівниця

До такого манікюру проситься чарівна паличка й гостроверхий головний убір з фатиновим шлейфом позаду (але джинси, звісно, теж згодяться). Якщо за колишніх часів, щоб уникнути театральності, такий манікюр доводилося врівноважувати одягом і макіяжем, то в майбутньому сезоні nail-стилісти пропонують його поєднувати із суперсміливим макіяжем, що подібний радше до face art, ніж звичного образу.

Реклама

Зла чаклунка

Заварювати зілля, розвішувати пучки трав, придумувати закляття — з таким манікюром хочеться якихось екзотичних занять. Гостромодні (ну й просто гострі), зухвалі, такі нігті — центральний елемент образу. І якщо зовсім недавно такий манікюр міг з’явитися в "Малефісенті", "Сутінках" або "Багряному піку", то сьогодні він перекочував у реальне життя, що іноді набагато сюрреалістичніше за сценарії страшних казок.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.