До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новорічний манікюр: ідеї з Instagram

Манікюр на Новий рік – справа відповідальна і приємна. Для неї діють ті ж правила, що і в макіяжі: більше гліттеру, більше яскравих акцентів, більше салюту і фарб. Vogue.ua дослідив Instagram-акаунти найвідоміших в світі майстрів манікюру: Джин Сун Чой (@jinsoonchoi), Міс Поп (@misspopnails), Меделін Поол (@mpnails), Парк Юн-Кьянг (@nail_unistella) – і вибрав варіанти манікюру, які ідеально підійдуть для свята.

@ nail_unistella

Існує безліч ідей, але основним сценарієм все так само залишається дизайн із зимовим сюжетом: гліттер, сніжинки, металеві текстури, імітація великої в'язки і мініатюрні ілюстрації кухлів з какао і ялинковими іграшками. Нейтральні покриття доповнюють блискітками і переливчастими штрихами. Прозорий шар лаку ефектно обсипають блискітками, схожими на конфетті. Красивий вигляд мають блискітки, "розсипані" на половині нігтя і золоті малюнки на матовому покритті синіх і сірих відтінків. Новим хітом стають масивні прикраси у вигляді дорогоцінних каменів в металевих рамках – такий манікюр має ефектний вигляд. У святковому манікюрі не має бути обмежень. Головне, щоб нігті не заважали розпаковувати подарунки!

Реклама

<b>маникюры новый год</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.