До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

На піку популярності: 9 яскравих трендів манікюру

Дев’ять провідних майстрів манікюру діляться своїми ідеями nail-дизайну на літо.

https://www.instagram.com/sojinails/

Ніщо так не завершує образ, як свіжий манікюр. Згадаймо, наприклад, Селену Гомес, яка нещодавно обстала за неон, поєднуючи коралові стрілки з неопрену з лимонно-зеленими нігтями. Або Кайлі Дженнер, яка оновила свій стриманий образ за допомогою подовжених фіолетових нігтів, тож чом би й ні? Чи зрештою, саму королеву, Бейонсе, яскраво-помаранчеві нігті якої від майстра манікюру Мо Цинь додали трохи гламуру в її тропічний Нью-Йоркський образ.

Реклама

Увиразнити макіяж або додати шарму в повсякденний образ — яскраві нігті вирішують будь-які літні завдання. Згідно зі звітом про тренди WGSN, після Covid-19 споживачі прагнуть "знову використовувати сміливі кольори й експериментувати з креативними дизайнами, які дають змогу самовиражатися".

1. Хуан Альвеар (@ByJuanAlvear)

"Нині моя улюблена база — наддовгі закруглені нігті. На вигляд брутально, але симпатично. Якби MiuMiu були формою нігтів, це був би подовжений овал. Крім того, форма дає змогу створювати малюнки на нігтях. Мені також подобається хромована база й насичена графіка поверх: це має небанальний вигляд і дає змогу сміливо заявити про себе — особливо влітку. І будь-які „дуохроми", подібні до бензиново-глянсових спинок жуків. Об’ємні акценти теж мають крутий вигляд. А ще клієнти просять „краплі дощу" і „переливи лави"".

2. Мішель Хамфрі (@NailsByMH)

"Я нині обожнюю зелені нігті. Зелений — це не просто наймодніший відтінок сезону. Він може бути нейтральним, але водночас мати сучасний вигляд. Вибираючи свій зелений, не забувайте про півтони: шавлія, весняна зелень, оливковий і хакі. Я люблю Essie ExprEssie Cargo-go! Для ідеального результату зробіть свій зелений манікюр матовим — це суперкруто і дає змогу обійтися без декору. Порада: під час нанесення верхнього матового покриття переконайтеся, що пензлик доходить до куточків. Якщо проґавите якісь місця, отримаєте блискучі плями".

3. Гаррієт Вестморленд (@HarrietWestmoreland)

"Мої улюблені кольори — це класичний чистий нюд, що доповнює ваш відтінок шкіри, і яблучно-червоний або чорний колір для простого вечірнього образу. Вибравши їх, ви не помилитеся. Мій улюблений різновид манікюру — французький. Або червоний, як стигле яблуко, у поєднанні з ідеальною лінією кутикули. Я завжди закінчую манікюр кількома розпиленнями олійки для обличчя Augustinus Bader, оскільки вона надає нігтям ідеального полиску".

"Влітку мені подобаються акценти з 90-х — наприклад, яскравий неоновий „френч". Залишайте лінію усмішки дуже тонкою, щоб отримати сучасний французький погляд на колись старомодну класику — він виразно повертається в крутішому вигляді. Текстура має бути гладкою, глянсовою й подібною до скла, ніготь має бути ідеально круглим, якщо дивитися збоку, а я віддаю перевагу коротким нігтям — це робить все дуже вишуканим".

4. Мо Кінь (@OhMyNailsNYC)

"Влітку я щедро використовую яскраві зухвалі відтінки. Барвистий „френч" нині має дуже модний вигляд. Мені подобаються прийоми mix&match, коли біля основи нігтя (поруч із кутикулою) використовують один колір, а інший — на кінчиках. Ще одна моя улюблена техніка — це ідеально гладкий хром: те, як він відбиває сонце, просто поліпшує настрій".

5. Наташа Блейк (@FuegoNailsLDN)

"На літо я вибирала б що-небудь яскраве, сміливе, барвисте й незвичне. Я захоплююся психоделічним мистецтвом і помітила цю тенденцію серед колег-майстрів манікюру. Мені здається, цього літа це на піку".

6. Сара Нгуєн (@ChrmdBySarah)

"Влітку я до нестями захоплююся неоновими нігтями. Хороший спосіб обіграти неонове сяйво — „френч" у 3-D техніці омбре за допомогою гелю".

7. Голлі Фальконе (@HollyFalconeNails)

"Я бачу багато варіацій на тему 3D: з гелю на нігтях створюються прозорі бульбашки, певний декор з металізованими й „скляними" ефектами. У моді напівпрозорі кольорові краплі, як у лавових лампах. Я також люблю покриття з ефектом оксамиту, барвистий хром і переливчасті, як веселка, покриття. А проте класичний червоний нікуди не подінеться".

8. Ребекка Джейд Вілсон (@RebeccaJadeWilson_Nails)

"Цього літа ми побачимо два великі тренди. Один з них — продовження моди на здорові, природні нігті — френч.

Цікаві акценти — наприклад, барвисті сердечка й зірочки зроблять манікюр грайливішим.

Другий тренд — це яскраві, сміливі кольори. Однакові яскраві тони на всіх нігтях — прекрасний літній образ".

9. Соджин О (@SojiNails)

"Нині я віддаю перевагу яскраво-зеленому, помаранчевому, жовтому, синьому й червоному. Мої улюблені стилі — гелеві образи, створені вручну, і дизайн, натхнений природою".

Текст: TISH WEINSTOCK

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.