До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модний манікюр: 5 головних трендів цієї весни

Тріумф довгих, загострених і накладних нігтів; повернення покриттів з голографічним ефектом; свято червоного лаку десь ми це вже бачили. Втім, без нових ідей не залишимося. Зустрічайте 5 головних трендів манікюру весна-літо 2020.

Alice + Olivia
Інкрустації

Реклама

Area

Цього сезону популярні не лише прикраси для обличчя, але і прикраси для нігтів (про пірсинг читайте тут). Не обов'язково робити на нігтях Тадж-Махал, можна задовільнитися кількома камінцями. Це додасть манікюру абсолютно нового звучання.

<b>инкрустации весна 2020 ногти</b>

Голограма

Покриття з ефектом голограми були популярними на початку минулої декади. Подіуми показують, що вони знову в моді. Julien Macdonald, House of Holland, Leonard – надихаємося прикладами і вводимо голографічні покриття у свою nail-практику.

<b>голограмма ногти весна 2020</b>

Blue Sky

Безтурботно блакитний колір неба став фаворитом модних шоу Chromat, Marco de Vincenzo, Marta Jakubowski. Варіант для сміливих – аквамаринові нігті в тон до волосся, як на показах Jeremy Scott і Fiodor Golan.

<b>blue nails</b>

З французьким акцентом

Французький манікюр святкує повернення, – написали ми влітку. Тоді запропонували кілька альтернативних варіантів "френчу". Все інше зробили майстри з манікюру весняних показів: придумали ще безліч варіацій на тему вічної класики.

<b>французский маникюр 2020 весна</b>

Довга історія

Мода на довгі нігті періодично з'являється, але не приживається – насамперед, з міркувань практичності. У час, коли кросівки вбили високі підбори, довгі нігті здаються надмірністю, а часом – поганим тоном. Але якщо хочеться погратися в діву, можна надихнутися прикладами з подіуму. Тим більше, що деякі приклади – як у Tom Ford – просто до біса хороші.

<b>длинные ногти сс2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.