До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Long story short: манікюр гостей церемонії Grammy

Церемонія вручення премій "Греммі" – традиційний привід для знаменитостей продемонструвати неформальні манікюр, зачіску і макіяж. Вивчаємо манікюр зірок на червоній доріжці.

Джазмея Горн

Тріумфатор вечора, 18-річна Біллі Айліш, яка виграла п'ять статуеток "Греммі" (чотири з них – у головних номінаціях), продемонструвала зухвалий манікюр отруйного зеленого кольору. Прекрасна рима до вбрання Gucci.

Реклама
Біллі Айліш

Її найближча суперниця за кількістю нагород, співачка Ліззо забрала своїми наманікюреними ручками три статуетки. Виконавиця продемонструвала новий тренд, який підірвав весняні подіуми, – пірсинг нігтів. Стрази в формі крапель спадали з її нігтів, а кристали повторювали форму діамантів на персні.

Ліззо

Біллі Портер зробив те, що називається steal the show – прикував до себе всю увагу публіки накладними нігтями відтінку металік. Найімовірніше, це покриття minx з декором з кристалів на кінчиках нігтів.

Біллі Портер

Короткі нігті продемонструвала Ліллі Сінгх, яка вирішила залишити увагу своєму клатчу.

Ліллі Сінгх

Реперка Saweetie вибрала розкішну версію манікюру: перебільшена довжина, декор та форма, яку в західній нейл-спільноті називають coffin, "домовинка", а в Україні воліють називати "балетною".

Saweetie

Більше ідей для манікюру з червоної доріжки Grammy – в галереї.

<b>грэмми ногти 2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.