До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ідеї манікюру, які ми підгледіли в кіно

Від Різ Візерспун з класичним "френчем" в культовій комедії "Блондинка в законі" до Марго Роббі з різнокольоровими нігтями в "Загоні самогубців". Згадуємо культовий манікюр улюблених актрис в популярних фільмах.

Емілі Блант у "Диявол носить Prada" (2006)

Кожен пам'ятає героїнь Меріл Стріп і Енн Хетевей з червоними нігтями і непоказним пастельним манікюром, відповідно. Але хто, якщо не Емілі Блант, яка виконала роль першої асистентки суворого боса, дивувала глядача не лише незвичайним макіяжем, але і манікюром, що привертає увагу? Блакитним в тон макіяжу очей, строкатим фіолетовим або традиційним чорним.

Реклама
Елізабет Бенкс у "Голодних іграх" (2012-2015)

Знову не головний, але безумовно найяскравіший персонаж багатосерійного фантастичного фільму "Голодні ігри", Еффі Бряк, роль якої виконала Елізабет Бенкс, запам'ятався надзвичайно яскравим усім, від зачісок та одягу до стилю мови і нігтів. При погляді на екстремальні довжину і дизайн її нігтів, здається, зрозуміло, хто ще, крім Кайлі Дженнер і Cardi B надихнув нас на не завжди практичні експерименти з манікюром.

Анжеліка Х'юстон у "Сімейці Аддамс" (1991)

Мортіша Аддамс з, мабуть, найвідомішої екранізації культового фільму "Сімейка Аддамс", не потрапила б у цю добірку, якби не акторська гра талановитої Анжеліки Х'юстон. Але не варто легковажити і модним образом героїні: довгі нігті з соковитим вишневим покриттям ідеально підкреслили пристрасний характер Мортіші і стали чудовим референсом для тих, хто хоче червоні нігті.

Ума Турман у "Кримінальному чтиві" (1994)

Червоні нігті Мії Волес, яку в "Кримінальному чтиві" виконала Ума Турман — це вічна класика, яка завдяки картині набула настрою безтурботності і бунту. Просто виберіть класичний відтінок червоного, надягніть чорні штани, білу сорочку. І станцюйте під You Never Can Tell Чака Беррі, на мить перенісшись в один з головних фільмів Тарантіно.

Різ Візерспун у "Блондинка в законі" (2001)

Ще одна комедійна класика, де Ель Вудс, у виконанні Різ Візерспун, вирушає вчитися в Гарвард, щоб повернути свого бойфренда Ворнера. Він, до слова, вважає її легковажною і дурнуватою, пояснюючи це, зокрема, зовнішнім виглядом дівчини. І як би там не було, французький манікюр, який є частим запитом в манікюрних салонах цього літа, має на пальчиках дівчини просто прекрасний вигляд.

Джулія Робертс в "Їж, молись, кохай" (2010)

Акуратні нігті без покриття — частина образу героїні фільму Елізабет Гілберт, яка вирушає в подорож по світу, щоб відновити зв'язок із собою. Так, кожен плавний жест, лляна деталь гардеробу і незаймані лаком нігті натякають нам на пошук зв'язку зі своїм внутрішнім "Я" і бажання знайти душевний спокій.

Марго Роббі у "Загоні самогубців" (2016)

Роль Харлі Квінн в "Загоні самогубців" виконала Марго Роббі, а крім екстравагантного костюма і щільного макіяжу, експресивний характер персонажа підкреслив манікюр — різнокольоровий. Поєднання чорного, червоного і синього кольорів в образі героїні передає і дух панку, і сміливості, і виклику. Що так само популярно сьогодні, як і кілька років тому.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.