До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Глазурований манікюр – останній тренд, від якого всі в захваті

Глазурований манікюр – тренд, що набирає обертів у соцмережах (понад 50 млн публікацій з тегом #glazeddonutnails на TikTok). Скептично налаштовані читачі можуть зауважити, що вони "глазурували" нігті задовго до того, як це стало мейнстримом, – і не буде підстав їм не довіряти. Однак фірмову назву й шалену популярність глазурований манікюр здобув цього літа. І завдячувати в цьому треба Гейлі Бібер.

Гейлі Бібер запустила власний beauty-бренд Rhode (назва – від другого імені моделі, Роде). Бренд сфокусований на наданні природного сяяння шкірі. Саме тому модель постійно викладає осяйні фото, де натякає, що її зволожена сяйлива шкіра – результат догляду (звісно, марки Rhode). А інстаграм бренду – ода сяянню. Навіть відео розпаковування знято так, щоб ніхто не забув про сяйливу силу краси: манікюр головної героїні – перлинний, мерехтливий, як місячне сяяння або глазур.

Реклама

Звісно ж, сама Гейлі теж носить манікюр, який тонко натякає на те, що можна сяяти з голови до кінчиків нігтів.

Вперше вона з’явилася з таким покриттям, здається, на Met Gala.

І от в інстаграмі Rhode з’являється покрокова інструкція, як створити сяйливий манікюр. З відповідним підписом: 'Glazed from face to fingertips'. Отже, коротка інструкція, як зробити глазурований манікюр, або, як його називають у соцмережах, glazed donut nails.

1. Підготуйте нігті й кутикули до нанесення покриття.

2. Нанесіть базове покриття та посушіть 60 секунд під UV-лампою.

3. Виберіть колір, який вам до вподоби, та поєднайте його з прозорим покриттям, щоб надати кришталевого ефекту. Майстриня Гейлі використала відтінок Funny Bunny бренду O.P.I

4. Нанесіть покриття та посушіть під лампою 60 секунд.

5. Втріть хромовану пудру в кожен ніготь і приберіть залишки пудри (майстриня Гейлі використала відтінок Tin Man Can від O.P.I)

6. Завершіть манікюр прозорим покриттям, якому дайте просохнути під лампою 60 секунд.

До речі, т’юторіал щодо glazed donut nails є й на TikTok.

"Трюк зі створення glazed donut nails полягає в тому, що замість звичайного базового покриття для нігтів я використала „топ", верхнє покриття, яке не жовтіє, коли ви його висушуєте, — каже в інтервю VOGUE зіркова майстриня манікюру Зола Ганзорайт, якій довіряє свої руки Гейлі Бібер. – Це було справді рішення останньої хвилини — я щойно отримала хром, тому ми не знали, як все вийде. Але нам сподобалося". Зола та Гейлі зустрілися на зніманні ще взимку, та їхня співпраця стала такою успішною, що ми нетерпляче чекаємо нових її плодів.

Це манікюр, який справді хочеться спробувати: він має одночасно невимушений і святковий вигляд.

Гарно, коли гарно.

Єдине, треба терпіння, щоб відростити потрібну форму. Буде легше, якщо вибрати овальну: вона стійка проти сколювання.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.