До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Французький манікюр — натхнення від Розі Гантінгтон-Вайтлі

Неможливо не милуватися бездоганним "френчем" Розі Гантінгтон-Вайтлі. Її рожево-білий манікюр, непідвладний часу, має розкішний вигляд і надихає вирушити до салону ("френч" удома — це виклик навіть для досвідчених користувачів).

Майстриня манікюру Гаррієт Вестоморленд, що є авторкою більшості манікюрів Розі Гантінгтон-Вайтлі — це жінка з проникливим поглядом і дуже твердою рукою. Відома своїм мінімалістичним манікюром, вона добре дбає про кутикулу й забезпечує ідеальний результат. "Розі любить „френч", — каже вона. — Зазвичай ми вибираємо між французьким, простим тілесним або теплим червоним манікюром, наприклад, Poetic Pose by Bio Sculpture". Також Гаррієт і її зіркова клієнтка чергують форму нігтів: довгі мигдалюваті або короткі м’які квадратні.

Базовий лак, який Вестморленд використовувала на нігтях Розі на фото вище, — це Sweet Candy Breath від Bio Sculpture, де він поєднується з білим гель-лаком для "усмішки". "Я зробила кінчики нігтів супертонкими, поєднуючи їх з мигдалюватою формою для разючого результату", — розповідає Вестморленд про nail-образ.

@rosiehw

Найактуальніший зі стилів манікюру, "френч" напевне буде надпопулярним — до того ж він поєднується з будь-яким вбранням. Крім того, це привід поспілкуватися з майстром, — схоже, попри загальне бурчання з приводу світських бесід у салоні, всі скучили за живим спілкуванням. "Я завжди нетерпляче чекаю зустрічі з Розі, — каже Вестморленд. — Вона перфекціоністка з пристрастю до б’юті, і в нас завжди чудові розмови".

За матеріалами https://www.vogue.co.uk/

Реклама

Текст: HANNAH COATES

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.