До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Цей бунтарський манікюр – фірмовий колір принцеси Діани

Манікюр принцеси Уельської був завжди бездоганним. Проте чи був він стриманим? – відповідь: ні. Леді Діана була сміливою жінкою – і демонструвала це навіть у дрібницях.

П’ятий сезон серіалу "Корона" виходить на екрани 9 листопада. Звісно, можна сподіватися на появу Діани, принцеси Уельської, та багатьох її гучних образів і виходів, включно з одним з найпам’ятніших – у "мстивій сукні". Актрису Елізабет Дебікі вже сфотографували в легендарному вбранні Christina Stambolian, яке відтворили спеціально заради знімання. Нагадаємо, сукню Діана вдягла ввечері того самого дня, коли про зраду принца Чарльза повідомили на національному телебаченні. Тоді бунтарський червоний манікюр доповнив образ.

Реклама

У новій книжці Diana: A Life in Dresses ("Діана: Життя в сукнях") Стамболян міркує про сукню та згадує виразний манікюр. "Вона була явно розлючена […] Вона нафарбувала нігті яскраво-червоним лаком – такого ми раніше не бачили. Вона казала: „Сьогодні будемо порочними"".

Червоний манікюр — це незмінна класика, сміливий символ елегантності та влади. Цей відтінок не сприймала королева, яка віддавала перевагу світло-рожевим і нейтральним кольорам. Але з відходом від монархії Принцеса відкрила нові межі свободи.

"Можливість виражати себе та свобода вибирати образ певним чином звільняє, — каже нейл-дизайнерка Chanel Бетіна Гольдштейн про Діанине бажання криваво-червоного. Незрозуміло, чи королева виказувала свою нелюбов до червоного манікюру колишній принцесі, чи не вподобала його через неї. А втім, те, як Діана використала манікюр, розповіло і про силу її характеру, і про відновлення, і про стильне відчуття себе.

Давайте і ми згадаємо про потужний вплив червоного манікюру. Крім того, що червоні нігті долають сезонну безбарвність, вони мають ефект полум’яних вуст, адже гучно заявляють про себе та вимагають визнання.

Текст: Hannah Coates
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.