До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

8 кольорів для осіннього манікюру, які варто спробувати зараз

Насичений бордо. Глибокий зелений мох. Яскрава гірчиця. Вибирайте розмаїття барв у кольорах осіннього манікюру, щоб налаштуватися на осінній настрій.

Elisabetta Franchi FW22

"Коли погода починає змінюватися й усе навкруги перетворюється на осінь, я помічаю, що хочу створити для себе затишніше середовище в усіх сферах життя, – каже відома майстриня манікюру Стеф Стоун. – Це означає – змінити гардероб, по-новому декорувати свою оселю й вибрати нові кольори манікюру". Для майстрині манікюру та викладачки LeChat Nails Сіріти Аарон осінь є улюбленою порою року для нейларту та кольорових фантазій. "Мені подобається дивитися на природу в пошуках натхнення, а осінь з її мінливим забарвленням листя – ідеальний сезон для творчої наснаги". Зірка "манікюрних" едиторіалів, засновниця крамниць JINsoon Spas і JINsoon Nail Lacquer Джин Сун Чой також надихається барвистими краєвидами. "Осінь нагадує мені землисті нейтральні відтінки, як-от тональні коричневі та вечірнє осіннє небо з нічною глибокою синню", — говорить Чой.

Реклама

У пошуках нового відтінку нігтів Стоун рекомендує переглянути свій осінній гардероб. "Якщо ви маєте добрий вигляд в одязі такого кольору, він майже зі 100% вірогідністю пасуватиме вам і як колір нігтів", — каже вона. Втім, вибір між відтінками дуже індивідуальний. "Деякі речі є універсальними, як-от перехід до глибших тонів і до гри з матовими або оксамитовими текстурами", — пояснює нейлмайстриня Бетіна Гольдштейн, серед клієнтів якої Зої Кравіц та Ейза Гонсалес.

Тут найпопулярніші професіонали нейлгалузі розповідають, які кольори осінніх нігтів стали безумовним трендом сезону.

Зелений мох

Ви не помилитеся, якщо виберете винно-червоний колір на осінь, але якщо шукаєте чогось несподіванішого, зверніть увагу на темно-зелений мох, як-от Dare to Wear від LeChat відтінку Olivia. "Це мій улюблений осінній відтінок, оскільки він пасує до будь-якого тону шкіри, а зелений — чудовий спосіб спробувати темніший відтінок без допомоги класичного бордового кольору, який ми часто бачимо восени", — пояснює Аарон.

Яскрава гірчиця

Віддзеркалюючи яскравість жовтого осіннього листя, Гольдштейн шукає яскравий гірчично-жовтий колір, щоб "зберегти свіжість і схвильоване захоплення". Щоб отримати додаткову потужність, зверніть увагу на яскравий відтінок на кшталт Mellow Yellow від Sally Hansen, або приглушений варіант Eames від J.Hannah, що відтворює землистий зеленувато-жовтий відтінок.

Насичений коричневий

"Це свіжий спосіб носити темний лак і відпочити від традиційного бордового", — каже Гольдштейн про тональні коричневі кольори, ще одне осіннє захоплення, яке спонукає її запасатися коричневою палітрою, починаючи від холодних барв Mid-Day Mocha, Essie та теплих рум’яних Canyon Clay і Orly до глибокого темно-коричневого забарвлення, як лак відтінку ріжкового дерева від J.Hannah.

Чорнильний королівський блюз

"Мені справді подобаються глибокі коштовні барви осені", — розповідає Гольдштейн, яка нині тяжіє до насиченого глибокого королівського кольору, як-от Le Vernis in Rhythm від Chanel, що забезпечує високий контраст на тлі теплих осінніх відтінків вашого гардероба й додаткових відтінків для нейларту.

Землистий металік

Щоб піднести блиск на новий рівень, подумайте про хром. "Це справді свіжий подих, бо це не схоже на те, що носять усі інші", — каже Аарон. Найчарівніший відтінок? Подих Дракона від LeChat, наполягає вона. "Це металеве розмаїття кольору втілює всі відтінки сезону, від темно-зеленого до золотого, від підсмаженого помаранчевого до коричневого", – пояснює Аарон. "Вам не потрібен нейларт; цей відтінок робить заяву сам по собі".

Нові нейтральні відтінки

Останнім часом Гольдштейн не може натішитися насиченими — і трохи несподіваними — нейтральними кольорами, як-от Brun Fumé від Chanel, бежевий із сірими відтінками. Те саме стосується і Чой, що схильна до похмурих відтінків у стилі гранж 90-х, як її ірисово-бежевий Dulcet від JINsoon. "Ці кольори поєднуються не з усіма відтінками шкіри, тому переконайтеся, що вибираєте той, що доповнює ваш відтінок!" — застерігає вона.

Бордово-червоний

Колекція осінніх кольорів нігтів не буде повною без малинового кольору бичачої крові. "Темно-червоний, як-от бордовий або винно-червоний, чудово пасує для осені", — пояснює майстриня манікюру Макі Сакамото, яка рекомендує додати сміливий акцент за допомогою одного золотого нігтя з блиском.

Оливкова зелень

"Мій особистий улюблений колір — темно-зелений", — каже Стоун, орієнтуючись на відтінок Force of Nature з колекції Off the Grid від Essie, кремовий зелений із жовтими нотами. Теплий приглушений зелений є універсальним і чудово гармонує з іншими осінніми кольорами. Стоун переконана, що оливковий акцент допоможе вам "залишатися грайливою" впродовж осені.

Текст: Lauren Valenti
За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.