До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Золота пора: чому не час ховати бронзери

Чи не час прощатися з бронзерами: вони імітують засмагу й продовжують літо.

Фото: Coppi Barbieri

Всього кілька помахів пензлем — і обличчя оживає, набуває рельєфу й здорового відтінку. Візажистка Ольга Остапчук радить наносити бронзери пензлем, рухаючись від чола, через вилиці й ніс, до підборіддя, у вигляді букви W, заходячи на ніс.

Реклама
Фото: Karolina Wilczynska
Відтінок Beach Bomb із набору Brightening CC Palette Sunny Flash, By Terry

Є ще один спосіб, — каже Ольга, — намалювати пензлем уявний келих-креманку для шампанського, але розміщуючи його перпендикулярно: тоді чаша келиха припадатиме на вилицю, а ніжка міститиметься ближче до скронь.

Світловідбивна пудра з ефектом природного сяяння Les Beiges Poudre Belle Mine Illuminatrice відтінку Sunset, Chanel

"Ліпше, на мою думку, наносити бронзери у форматі монохрому: і на обличчя (опукла частина чола), і на вилиці (можна на яблучка щік, куди зазвичай наносять рум’яна), і на повіки — замість тіней. А ще я люблю наносити бронзери на губи, навіть якщо це сухий продукт", — додає візажистка.

Пудра-бронзер Les Sahariennes Bronzing Stones відтінку Jasper, YSL Beauté

Як правильно вибрати відтінок бронзера: на осінь можна залишити продукт із сіро-коричневим, подібним до коричневого скульптора, підтоном.

Пудра-бронзер Soleil Glow Bronzer відтінку Gold Dust, Tom Ford

Можна навіть без шимера або переливних частинок, що дають атласне покриття. Тоді можна досягти модного ефекту монохрому, як у 90-х, а не літнього "сонячного" бронзера з блиском, — пояснює Ольга.

Пудра-бронзер Poudre De Beauté Éclat Soleil № 03, Gucci

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.