До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Здрастуй, осене: колекції макіяжу осінь-зима 2020/21

Розглядаємо колекції макіяжу осінь-зима 2020/21, які викликають особливий захват.

Chanel

Chanel і далі препарує колірну палітру. Цього разу у фокусі уваги — рожевий. Колекція називається Candeur Et Expérience Acte IІ і присвячена рожевому кольору. Він давно перестав був символом інфантильності, і креативна директорка Дому з макіяжу Лючія Піка вкотре це підкреслює.

Реклама

<b>Chanel makeup fw2021</b>
Chanel makeup fw2021

Dior

Осіння колекція макіяжу Dior, яка приїхала в Україну, присвячена макіяжу очей. До неї ввійшли "п’ятірки" тіней 5 Couleurs Couture Eye Palette з новою формулою (вперше вона збагачена екстрактом алое).

<b>Dior 5 Couleurs Couture Eye Palette</b>
5 Couleurs Couture Eye Palette

У колекції також з’явився новий олівець для очей у незвичному пакованні: ковпачок імітує заточений грифель, а його колір точно відповідає тому, що всередині. Обіцяють стійкість до 24 годин і легке ковзання.

Водостійка підводка-олівець Diorshow 24 Stylo, Dior

Виходить також туш Diorshow Iconic Overcurl трьох класичних відтінків — чорного, синього, брунатного.

Туш для вій Diorshow Iconic Overcurl, Dior

У жовтні Dior також поповнив колекцію макіяжу Backstage — до неї ввійшла багатофункціональна сяйлива палетка для макіяжу "Сяйво і рум’яна" в трьох варіантах. Саме час запасатися до Різдва.

Dior Backstage Багатофункціональна сяйлива палетка для макіяжу, Dior
Givenchy

Якщо в Dior зосередилися на очах, то Givenchy, як завжди, ризикує: за часів, коли рідко хто наважується фарбувати губи через те, що їх однаково не видно під маскою, вийшла колекція розкішних помад, обличчям якої стала іспанська топмодель бланка Паділла.

Випустили 9 відтінків.

<b>Givenchy fw2021 Makeup</b>
Givenchy fw2021 Makeup

Guerlain

Колекція не є сезонною, але в розпал пандемії важко дорікати брендові за відмову випускати чергові лімітовані версії й складні засоби. Замість цього Guerlain зосередив зусилля на виробництві антисептиків і втіленні заявлених програм. Колекція Mad Eyes містить продукти для макіяжу очей: зручні двосторонні кремові тіні-олівці Mad Eyes Contrast Shadow Duo і туш.

<b>Guerlain Mad Eyes</b>

Обличчям колекції традиційно стала Наталія Водянова.

<b>Givenchy fw2021 Makeup</b>
Givenchy fw2021 Makeup

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.