КУПИТИ КВИТКИ

Як подовжити кругле обличчя: трюк візажиста Селени Гомес

Простий трюк макіяжу, який подовжує кругле обличчя: вчить візажист Селени Гомес

Успішність будь-якого макіяжу та зачіски здебільшого полягає в тому, наскільки добре вони балансують обличчя. Хороший візажист, працюючи з клієнтом, завжди прагне створити певну симетрію, контурує вилиці, аби візуально підняти їх, загострити овал обличчя чи підкреслити брови, щоб розкрити погляд.

Реклама.

Трюк, який чудово працює з округлим обличчям, – макіяж з акцентом на очі. Злегка розтушовані стрілки cat eye, як у Селени Гомес цих вихідних, – чудовий вибір, – адже такий образ візуально подовжує обличчя. Його застосував у макіяжі Селени візажист Хан Ванго. У людини з округлим обличчям та пропорційними мініатюрними рисами така підводка створює ілюзію додаткової ширини на рівні очей, що врешті подовжує обличчя.

Ванго, який також працює з Дженніфер Лоуренс і Сінді Кроуфорд, створив стрілки, що повторюють контур вилиць Селени та простягаються аж до її скронь. Це фантастичний трюк, який точно можна брати на озброєння. Стрілки графічні, але злегка розтушовані. Візажист поєднав підводку Гомес з помадою кольору бичачої крові. Простий, розкішний та бездоганний осінній образ.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.