До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Східна казка: весняно-літня колекція макіяжу Chanel

Chanel представили весняну колекцію макіяжу, натхненну подорожжю по Японії і Південній Кореї. "Мені подобається давати макіяжу свободу для подорожей. Я ніколи не хотіла і не хочу обмежувати жінок умовностями і кліше", – каже креативний директор з макіяжу Chanel, Лючія Піка. Про нові продукти і колекції макіяжу – читайте нижче.

У новій весняно-літній колекції макіяжу Chanel увага зосереджена на натуральній, не завжди досконалій красі. Основним мотивом колірної гами стали блискітки сірих і золотих відтінків, а також насичені відтінки червоного і рожевого. Акценти колекції – натуральне сяйво шкіри і колірні відблиски. Здається, з нею можна вирушати в подорож хоч на край світу.

Реклама
Очі

Лючія Піка представляє палетку тіней Les 9 Ombres édition N°2 Quintessence з палітрою неяскравих, м'яких відтінків. Крім палетки у Chanel створили кремові тіні Ombre Première Crème 840 Platine Bronze, інтенсивність яких залежить тільки від особистих переваг – її можна регулювати.

Палетка тіней LES 9 OMBRES édition N°2 quintessence
<b>глаза chanel</b>
Обличчя

Для скульптурування і додання свіжості Лючія розробила гелевий бронзер BAUME ESSENTIEL Transparent Sculpting натурального рожевого і золотистого відтінків. Особливістю колекції є спеціальна кисть PINCEAU Illuminateur Rétractable, яку можна використовувати для скул і щік, для повік і над бровами.

<b>лицо chanel</b>

Губи

Як розпускаються з настанням весни бруньки на деревах, так і губи стають соковитішими і яскравішими. Щоб підкреслити їх красу, у весняну колекцію увійшла матова помада ROUGE ALLURE VELVET у трьох відтінках: 71 Nuance, 72 Infrarose і 73 Impérial. А також рідка пудрова помада ROUGE ALLURE LIQUID POWDER у двох відтінках: 962 Electric Blossom і 964 Bittersweet.

Матова помада ROUGE ALLURE VELVET

"Пудрова помада ніби тане на шкірі, – розповідає Лючія Піка. – Це досить складна текстура".

<b>губы chanel</b>

Нігті

Лаки для нігтів – як натяк на близький теплий сезон, який ось-ось увірветься в наші широти. №646 Bleached Mauve уособлює консервативну частину Східної Азії. №648 Techno Bloom – це вогні Токіо і Сеула, що сяятимуть всю ніч численними неоновими барвами.

<b>ногти chanel</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.