До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як повторити весільний макіяж К'яри Ферраньї

Головним інфоприводом щойно розпочатої осені стало весілля fashion-блогера К'яри Ферраньї і музиканта Фредеріко Лючії, яке відбулося на цих вихідних в Італії. Популярний візажист і близький друг К'яри, Мануель Мамелі, розповів, якими засобами створював образи нареченої.

Мануель Мамелі і К'яра Ферраньї

"Я регулярно працюю з К'ярою ось уже три роки, розповідає Мамелі. Я робив їй макіяж перед першим побаченням з Фредеріко, і в той день, коли він зробив їй пропозицію у Вероні. Логічно, що в день весілля вона довірила свій образ саме мені", поділився Мануель.

Реклама
@chiaraferragni

Мануель Мамелі, який часто співпрацює з Vogue і такими брендами, як Dolce & Gabbana і La Perla, створив для нареченої три святкових образи від спокійного денного до більш яскравого вечірнього. Кожен підбирав під сукні Ферраньї, спеціально розроблені для торжества креативним директором Dior Марією Грацією К'юрі.

"Яскраво-виражені брови, сяюча засмагла шкіра, трохи рум'ян і бежеві губи всі три образи відрізняються один від одного, але, при цьому, в кожному з них ми намагалися підкреслити природну красу К'яри", розповідає Мамелі. Весь макіяж був зроблений за допомогою засобів Lancôme.

@chiaraferragni

Будь-макіяж Мамелі починає з масажу обличчя це поліпшує тонус шкіри. Після цього К'яра використовувала маску для зони навколо очей Lancôme Advanced Génifique Yeux. Потім візажист наніс праймер Prep & Hydrate (він з'явиться в Україні в листопаді), легку тональну основу Lancôme Hydra Zen BB Cream №03 і закріпив результат фіксуючим спреєм Fix It Forget It (теж листопадова новинка). Для весільної церемонії Мамелі вирішив обмежитися матовою помадою натурального відтінку (L'Absolue Rouge Drama Matte №510 Ardent Sand) і легким акцентом на очі. У макіяжі він використовував тіні з набору Hypnôse Palette Matte №108 Beige Brulee, а вії підкреслив кількома шарами водостійкої туші Monsieur Big Waterproof. Найбільше засобів знадобилося для природного, м'якого макіяжу і ефекту сяючої, але не перевантаженої косметикою, шкіри: у справі задіяли стійкий компактний тональний флюїд Teint Idole Ultra Cushion №03, консилер Teint Idole Ultra Wear Camouflage, рідкий хайлайтер Teint Idole Ultra Custom Highlighting Drops відтінку Champagne, шовковисті стійкі компактні рум'яни Blush Subtil №03, фіксуючу пудру Long Time No Shine Setting Powder (чекаємо в листопаді).

Перший весільний образ К'яри Ферраньї

Друга весільна сукня Ферраньї романтична, з бежевого тюлю і шовкової органзи з вишивкою ручної роботи. Спідниця сукні розшита цитатами з пісні, яку Федеріко співав в день, коли зробив К'ярі пропозицію. Макіяж під нього підбирали так, щоб зробити акцент на очі золотисті мерехтливі тіні на повіках і хайлайтер, який візажист наніс під брову і у внутрішні куточки очей.

Другий весільний образ К'яри Ферраньї

До вечірки К'яра знову трохи змінилася Мамелі підкреслив верхні і нижні повіки тінями коричневого відтінку з золотистим переливом оригінальна інтерпретація класичних "смокі". На губах глянцева помада L'Absolu Rouge Lancôme. "Для мене головним натхненням стала сама К'яра, тому образи вдались такими легкими і не перевантаженими", розповідає візажист.

Третій весільний образ К'яри Ферраньї

Мамелі вважає, що природність безпрограшний варіант для будь-якої нареченої. "Я не раджу надмірно захоплюватися декоративною косметикою в цей день досить просто підкреслити природні риси обличчя, радить він. Особливо, якщо в звичайному житті ви рідко користуєтеся цими засобами".

За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.