До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тепло вже близько: весняна колекція макіяжу Lancôme

Весняний настрій поступово з'являється не тільки завдяки першим сонячним променям, сухому асфальту і помітно довшому світловому дню, але і завдяки колекціям макіяжу, які випереджають весну 2019 року. Lancôme представив нову колекцію, про яку Vogue.ua розповідає детальніше.


Нова колекція макіяжу Lancôme присвячена французькому шику. Навіяні елегантністю і безтурботністю жительок Франції, нові продукти підкреслюють жіночність у невимушеній манері. Лейтмотивом упаковок стали легендарні французькі кав'ярні, де перший план завжди займають ретро-стільці.

Реклама
Палетка для очей 01 L’addition s’il-vous plait

У весняну колекцію увійшла палетка для очей 01 L'addition s'il-vous plait з палітрою з 10 відтінків тіней пудрової текстури, з якими можливо створити безліч образів з ефектом омбре.

<b>Палетка для глаз 01 L’addition s’il -vous plait</b>

Також в колекцію увійшли рум'яна у стіку Teint Idole Ultra Wear Stick у відтінках 208 Rose La-La! і 308 Peche La-La!. З такими насиченими і свіжими кольорами весняні дні стануть ще яскравішими.

<b>Румяна в стике Teint Idole Ultra Wear Stick 308 Peche La-La!</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.