До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сила кольору: весняна колекція макіяжу Givenchy

Весняна колекція макіяжу Givenchy зосереджена на яскравих і насичених кольорах. Основними відтінками колекції стали помаранчевий, рожевий, синій і зелений, а головним мотивом – мистецтво "поп-арт" і райдужний настрій. Про нові продукти колекції і їх особливості – нижче.

Цієї весни арт-директор з макіяжу Givenchy, Ніколя Деженн пропонує зануритися у світ оптимізму, екстравагантності і сміливості, у чому, безсумнівно, допоможе нова колекція бренду. Саме в ній зібралися кольори, що піднімають не тільки настрій, але і рівень енергії загалом.

Реклама
Помада Le Rouge №322 Fearless

Як свідчить назва помади, цієї весни ніщо не страшне, особливо коли на губах яскравий червоно-помаранчевий відтінок, який є справжнім хітом сезону. Спеціальна формула візуально збільшує губи, а яскравий шкіряний футляр – справжній ярмарок марнославства.

Помада Le Rouge №322 Fearless
Бальзам для губ Le Rouge Perfecto №5 Spirited

Зволожує, освіжає, додає губам індивідуального відтінку завдяки pH-збалансованій формулі, і залишає аромат пряного апельсина. Якщо цих заслуг недостатньо, то особлива змінна текстура і ефект пухких губ стануть приємним бонусом.

Бальзам для губ Le Rouge Perfecto №5 Spirited
Рум'яна Prisme №2 Love

Ці рум'яна складаються з чотирьох відтінків рожевого. Найбільш насичений матовий чудово підійде для яскравого макіяжу при створенні вечірнього образу. Зі світлими рожевими рум'янами можна створити ефект "вологого" макіяжу, якщо використовувати продукт як хайлайтер. Всі чотири відтінки здатні стати джерелом індивідуального настрою і кольору, що, власне, характерно для нової колекції макіяжу Givenchy.

Рум'яна Prisme №2 Love
Підводка з подвійним ефектом

Тіні для повік і підводка для очей в одному продукті доступні в двох яскравих відтінках – рожево-помаранчевому №4 Passionate і синьо-зеленому №3 Dynamic. З цим засобом реально створити образ, що запам'ятовується всього одним штрихом – зухвалим і впевненим або легким і витонченим.

Підводка з подвійним ефектом №3 Dynamic, №4 Passionate
Лак для нігтів Le Vernis №12 Strong

Переливчастий лак глибокого синього кольору не міг оминути весняну колекцію макіяжу Givenchy. Як каже Ніколя Деженн: "Лак для нігтів – це завершальний штрих образу Haute Couture і частина бездоганного образу".

Лак для нігтів Le Vernis №12 Strong

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.