До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Розкішний мінімалізм: різдвяна колекція макіяжу Chanel

Щорічний парад на честь різдвяних канікул відкриває нова колекція макіяжу Chanel. Цього року Лючія Піка, глобальна креативна візажистка і дизайнерка з кольору Chanel, несподівано надихалася великою любов'ю Габріель Шанель до прикрас.

Нова різдвяна колекція макіяжу Les Ornements de Chanel

"Цю колекцію створили для жінок, які дотримуються філософії Chanel: їм важливо знайти вічну простоту, але вони також люблять розкіш і гламур, сучасність і велич", – поділилася Лючія Піка.

Реклама
Нова різдвяна колекція макіяжу Les Ornements de Chanel

Колекція макіяжу отримала назву Les Ornements de Chanel. Її особливістю стали димні відтінки тіней і переливчасті глянцеві помади Rouge Allure. Лімітована упаковка з золотистими вставками додатково підкреслила елегантне, але мінімалістичне ставлення Габріель Шанель до всього, що її оточувало.

Губи

У межах випуску нової різдвяної колекції макіяжу іконічну помаду Rouge Allure переосмислили та створили 6 глянцевих відтінків (від ніжно-рожевого до вишнево-бургундового), які випустили обмеженим тиражем у графічній упаковці з золотистими елементами. Кожен відтінок є самостійним і має розкішний вигляд. Щоб зробити образ ще багатшим й виразнішим, можна носити помаду разом з блиском Rouge Coco Gloss, що теж представлений в колекції.

Помади Rouge Allure з нової різдвяної колекції макіяжу Les Ornements de Chanel

<b>chanel губы</b>

<b>chanel губы 2</b>

Обличчя

Персиковий хайлайтер Éclat Magnétique de Chanel знадобиться як для створення святкового макіяжу на обличчі, так і для гарного настрою під час підготовки до вечірки. Лючія Піка обіцяє, що металічний персиковий відтінок не лише додасть шкірі сяйва і додатково виділить яскраві акценти макіяжу, але і допоможе надати обличчю скульптурності за допомогою блиску і гри світла.

Персиковий хайлайтер Éclat Magnétique de Chanel
Очі

Лючія Піка називає відтінки з палетки тіней "розкішними і багатими, але при цьому природними і справжніми". Всього до колекції увійшли три продукти: палетка тіней Les 4 Ombres з чотирма відтінками, тіні Ombre Premiére (відтінку старого золота і стиглої сливи) і олівець для очей Stylo Yeux Waterproof відтінку темного хакі. Всі продукти поєднуються між собою, мають приємну кремову текстуру та ідеальні, як мінімум, для яскравої вечірки і щоденного макіяжу.

<b>глаза chanel рождество</b>

Нігті

Лаки для нігтів Le Vernis (каштановий червоний і темний зелений) стали логічним завершенням різдвяної колекції Chanel. Лючія Піка реалізувала ідею створити такі кольори, що поєднуються з розкішним блиском інших продуктів колекції, але не перекривають їх, а доповнюють власною граційністю і мінімалізмом.

Лаки для нігтів Le Vernis відтінків Richness і Deepness

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.